2777
2789
عنوان

میخوام از شوهر بد انتقامی بگیرم

788 بازدید | 47 پست

بهم خیانت کرد تواوج عشق تو اوج وقتی که من فکر میکردم خوشبختم بس که بهم محبت میکرد نمیدونم چرا عوضی هم بهم خیانت مکرد هم به من محبت مکرد حالمو بهم زده این رفتارش بعدش ازش پرسیدم چرا خیانت کردی گفت چون دختره بی نهایت خوشکل بود نمیدونم چم شد رفتم بهش شماره دادم و باهاش دوست شدم 

الان من ۶ روزه فهمیدم ۳ روز از بس گریه کردم داشتم میمردم ولی خودمو جمع کردم 

الان خیلی قویم خیلی دیگه هیچی نمتونه منو تکون بده 

بچها هر چی بهش گفتم طلاقم بده زار زدم التماس کردم قبول نکرد گفت مهریه میدم طلاق نمیدم 

میگه من پیشمونم من عاشقانه دوست دارم اشتباه کردم ازت ناراحت بودم دست گذاشت رو قران که دیگه کاری نکنه و من نمتونم ببخشم خانوادم همه مگن بهش یکبار دیگه فرصت بده 

من به شوهرم خیلی بی توجهی کردم خودش گفت من گفتم حتما برات مهم نیست عقده ای شده بودم که همیشه قهر میکردی طولانی یا من زنگ نمیزدم زنگ نمیزدی اگه میمردم آشتی نمیکردی من عقده ای شدم 😑

منم خیلی گریه کردم گفتم اره من اشتباه خودمو قبول دارم ولی تو نباید بهم خیانت میکردی 

الان نمتونم ببخشم فقط تو فرصت انتقامم 

اهله خیانت نیستم که تلافی کنم جور دیگه میخوام ازش انتقام بگیرم میخوام انقدر عاشق خودم بکنمش ببرشم سمت بدترین راه ها همه پولاشو بالا بکشم بعد طلاق بگیرم تا بفهمه به کی خیانت کرده 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کوتاه بیا یه غلطی کرد تو هم فرصت بهش دادی این راهی که میری آخرش تباهی خودت هم هست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چن سالته😐

خیلی درد بدیه خیانت برا همین میخوام اینکارو بکنم اون منو انجوری بی رحم کرد 

۲۰ سالمه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
حالا کوتاه بیا یه غلطی کرد تو هم فرصت بهش دادی این راهی که میری آخرش تباهی خودت هم هست

نه من تباه نمیشم انقدر ازش پول مکنم که کیف کنه بعدش طلاق میگرم و زندگی مکنم 

من براش چیزی کم نزاشتم که خیانت کرد 🥲

خیلی درد بدیه خیانت برا همین میخوام اینکارو بکنم اون منو انجوری بی رحم کرد  ۲۰ سالمه

همون مهریه تو بگیر چیزی هم اگه هست ب اسمت بزن بعد ببخش اون عمر و جوونیه ک با فکر انتقام میگذره اگه نمیتونی ببخشی طلاق بگیری بهتره

چیه اول راهی زرتی رفته خیانت کرده😐

واقعا سخته ولی مراقب باش داری چکارمیکنی 

مواظبم عزیزم انقدر این درد منو قوی کرد که از هیچی نمترسم 

خونسردیتو حفظ کن. این روش انتقام شاید برای یه فیلم ترکی شبکه جم جواب باشه ولی توی زندگی واقعی فقط یه جوکه.

نمیدونم چند سالته ولی افکارت ناپخته اس. فعلا به خودت زمان بده تا با این تروما یک مقداری کنار بیای و بهتر بشی. بعد با کمک یک مشاور خانواده سبک زندگی و رفتارت رو تغییر بده

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄