2777
2789

تازگیا یه نگاه به نوجونا میکنم تو پارک و...  انگار وحشی و در عین حال لوسن همینان که بزرگ بشکن به خودشون حق میدن که با چاقو بلایی سر دوست و...  بیارن... همیشه باید جلوی خشونتو گرفت همسایه ای داشتیم که زنو شوهر هردو یه شغلی داشتن که مربوط به تربیته بچه ها بود حالا هرچی... بعد پسر ۱۵یا۱۶ ساله ای داشتن که چاقو میزاشت تو جیبش و پسرای کوچیکتراز خودشو تهدید میکرد یه روز پسر ۸ساله ی همسایه ی دیگه رو برده بود یه گوشه چاقوشو روش کشیده بود گفته بود بیای این اطراف همینجا میکشمتو چالت میکنم😱 رفته بود به مادرش گفته بود مادرش هم با شوهرش رفتن توپیدن به زنه و شوهره... من صداشونو میشنیدم میگفت اگه فردا پسرتون باهمین چاقو بچه ی مردمو بکشه چی؟ شما چطور بچه ها مردمو تربیت میکنید و... جالبه پدرو مادره پسره میگفتن شما به هیچ عنوان حق ندارید به پسرمون بگید بالا چشت ابرو🥴😑

اینارو همه گفتم که بهتون بگم بچه درسته بازی میکنه و..  ولی از اول پسراتونو وحشی و زبون نفهم بار نیارید که بعد ها تو چشم خودتون میره دودش... یهو بچه ی کسیو ناقص کنن یا چیزی کی میخواد جواب بده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حساب پس کلاس رزمی هم نباید بچه ها رو فرستاد؟ اینکه بچه ها همدیگه رو بزنند یه جوری ورزش و چال ...

عزیزم رزمی چه ربطی داره به خشونت پسرمنم رزمی کاره میتونه بزنه باید بره تو کوچه هرکیو دید بزنه؟؟؟ 😐

از بچه هامون شروع کنیم خیلی بهتره یواش یواش فرهنگش جامیوفته... ولی خیلی خانمارو دیدم بچه ی وحشی دارن بهش افتخار میکنن خب عزیز فردا بزرگ میشه توی پیری توام میزنه!! 

آره

مثل تو اون تاپیک پربازدید

تمام این مامانا که بچه هاشون وحشی و بزن بهادرن ریختن سر استارتر

من به درست و اشتباه کار اسی کار ندارم

ولی معمولا اونی میگه کاری به بچه ها نداشته باشید که می دونه بچه خودش قلدر و حریفه!

وا یه پسر ۱۶ ساله دیگه بچه نیست چکار به یه پسر ۸ ساله دارد این دیگه بچه نیست ک نیاز به تربیت داشته باشد یه خلافکار حرفه ایی که جامعه دوست نایب تربیتش کردند درستم نمیشد مکر اینکه خودش سرش به سنگ  بخورد  ولی اینکه میگند به بچه ها تو دعواشون کاری نداشته باشید ربطی به همچین ماجرا ندارد مثلا بزرگتر بیاند بچه هما بزند جدا کنند نمیشد که تا حتی دعوا هم نمیشد کرد شخصیت بچه خورد میشد ولی تو خونه دعواش میکنند ک دعوا نکنند یا اگر مقصر نبود بهش یاد میدند چطوری رفتار کنند 

آره مثل تو اون تاپیک پربازدید تمام این مامانا که بچه هاشون وحشی و بزن بهادرن ریختن سر استارتر من ...

عزیزم این از هوش پایینه چون فقط اون روز رو میبینن که پسرشون کسیو زد و اینا کیف میکنن!  به فکر این نیستن بزرگتر که شد خونه کسیو گردنشون نندازه یا سر پیری اونارم نزنه!!  اخلاق محور نیستن زور محورن... 

عزیزم این از هوش پایینه چون فقط اون روز رو میبینن که پسرشون کسیو زد و اینا کیف میکنن!  به فکر ا ...

دقیقا

یه بچه شش هفت ساله هست تو فامیل شوهرم

همش منتظره یه بچه رو پله ببینه هلش بده پایین

همه بچه ها رو می زنه

اصلا ضداجتماعیه

من و همسرم همیشه میگیم این آخرش یه کاری دست خودش و پدر مادرش میده