سلام دوستان
تو تایپک های قبلیم هست که هر خوابی ببینم هر چی بهم بگن درست درمیاد اگه تونستید حتما بخونید
این متنم با دقت بخونید شاید چاره از مشکلات همه باز کنه
دوسال قبل حال خیلی بدی داشتم ناامید نشده بودم اما حس میکردم همه چی تمومه کم آورده بودم دلم شکسته بود به معنای واقعی له شده بودم نمیتونم بگم چرا شماهم نپرسید عصر بودو از رو زدم به خدا با گریه گفتم دلمو آروم کن خودت از دلم از حالم خبر داری قلبم تیکه تیکه شده یه نشونه بفرست یه راهی جلو پام بذار نذار به بن بست برسم
توکل کردم به خدا و شب خوابیدم شب تو خواب دیدم یه تیکه از سوره اخلاص الله الصمد رو برام زمزمه میکنن تو خواب آدم ذهن خوانی بهتری داره بهم گفتن یعنی تو دلم انگاری بهم گفتن این ذکرو بگو . صبح بیدار شدم معنی این یه تیکه آیه رو خوندم دیدم ربطی به حال من نداره از هر کسی بگید پرسیدم کسی ندونست چیه تا اینکه بعد دوسال دیشب به طور اتفاقی یه کلیپ دیدم نوشته بود یه ذکر هست اگه با نیت خالص بخونی ۲۰۰مرتبه به آب روون بگی باایست برات وایمیسته توی کلیپ توضیح میداد کسایی که با همسرشون اختلاف دارن و قهرن این ذکر معجزه میکنه برای رزق و روزی زیاد کاملا مجربه حتما انجامش بدید که حرف نداره اون ذکر چیزی نبود جز... الله الصمد 🥺 خدا بهم این ذکرو یاد داد اما من متوجه نشدم خدا خواست اون مشکلی که داشتم حل بشه خدا صدامو شنید همون شب بهم نشونه داد اما من بعد دوسال فهمیدم .انشالله که شما مشکلی نداشته باشید اگه خدایی نکرده مشکلی داشتید این ذکرو 200مرتبه هرروز از ته دل بخونید انشالله مشکل حل بشه و منم شرمنده نشم پیش شما حتما دعا برای منم یادتون نره توی راه خیر قدم برداشتم به دلم افتاد انجامش بدم دو روز دیگه انجامش میدم دعا کنید بتونم خیر خوبی باشم ممنون از همگیتون