2777
2789
عنوان

هرکسی میاد یه هفته نمیشه ک میره

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست
امیدوارم بتونم بازم مثل قبل بشم ممنون از نظرت عزیزم

امیدوار نباش و مطمن باش حتی از الان برگرد به خود قبلیت. 

تصمیمت رو بگیر اگر دوستی رو دوست داری پس رابطه توی اکثرشون هست اگر نمیخوای رابطه داشته باشی مه سینگل بمون. وگرنه هی باید ضربه بخوری برای ترک شدنت حتی اگر از روز اول به کسی بگی نه بازم فکر میکنه ادا تنگا داری در میاری و تا مدتی ادامه میده ولی وقتی صددرصد مطمئن شد ترکت میکنه. 

مجازی اشنا شده بودیم ازم تعریف کرد و همونجا قرار بعدی رو برنامه ریزی میکرد😐 نمیدونم براش کم بودم یا ...

اصن به هیچ پسری نمیشه اعتماد کرد چه مجازی چه حتی صدبار دیده باشت

مثلا همین چن بار دیده بودمش منو دیده بود ولی رید بهم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم ممنون از دعای قشنگت❤️

خواهش میکنم گلم.ولی نمیدونم چرا عشقم برداشت گفت ن با تو وارد رابطه میشم ن با کسی دیگه  به رفیقش گفت تا اطلاع ثانوی وارد رابطه نمیشم بعد به عنوان رفیق برگشته

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌
نمیدونم واقعا  خودش میگه من نمیتونم مسولیت داره ولی دروغ میگ قبلش ینی بهش فک نکرده

دروغ میگه 

خب عزیزم تو دنبال کسب رضایت مردا نباش هیچوقت

کاری رو انجام بده که خودت رو راضی نگه داری

کارایی رو انجام بده که اعتماد بنفس بهت بده وگرنه اکثر مردا دنبال یه رابطه ی فاب عاشقانه نیستن 

بلکه دنبال رفع نیاز و سرگرم شدنن وقتی مخالفت میکنی میرن سراغ ادمای دیگه

لزوما مشکل از جانب تو نیست عزیزم

امیدوار نباش و مطمن باش حتی از الان برگرد به خود قبلیت.  تصمیمت رو بگیر اگر دوستی رو دوست داری ...

دوس ندارم ترک بشم حس مزخرفیه یکی اینجور آدم با خاک یکسان کنه فکر هم نکنم حالا حالا با کسی برم تو رابطه 

خیلی از بحث های مثبت ۱۸ صحبت می‌کرد من همراهی نمیکردم شاید هم واقعا دلیلش این بوده

پس برای همینه🤣🤣 این عاشقت نشده فکر میکرده تو آدمشی آمده سمت چراغ سبز نشون ندادی رفته

اصن به هیچ پسری نمیشه اعتماد کرد چه مجازی چه حتی صدبار دیده باشت مثلا همین چن بار دیده بودمش منو دی ...

اره کلا نمیشه به کسی اعتماد کرد . بیشترا پسرا هم دنبال رابطه جنسی هستن اوضاع بدیه کلا

دروغ میگه  خب عزیزم تو دنبال کسب رضایت مردا نباش هیچوقت  کاری رو انجام بده که خودت رو را ...

وآقا ناراحت کنندس  ک بخاطر چیز دیگه ای میخوانت هیچ مردی هیچ پسری پیدا نمیشه ک خودتو ب خاطر خودت بخاد هعییی

خیلی از بحث های مثبت ۱۸ صحبت می‌کرد من همراهی نمیکردم شاید هم واقعا دلیلش این بوده

اینو از من بدون آدمی که قصدش ازدواج باشه تا ازدواج نکردین یک چیزایی فیلتتر میکنه