2777
2789
عنوان

هرکسی میاد یه هفته نمیشه ک میره

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست
ببین عزیزم آدما عطش فتح کردن دارن یا یک چیزی به دست نیارن ول نمیکنن وقتی به دستشون بیار سرد میشن انگ ...

درسته 

همین طوره تا اوکی شدیم یهو اخلاقش عوض شد بعد یه هفته هم گفت نمیشه باهم بمونی

ببین یک مدت خبر نگیر شاید درگیره نمیتونه فضا بده زمام معلوم میکنه من اگه به عشقم فضا میدادم و حبس اش نمیکردم تو رابطه نمیرفت

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم لابد کافی نیستم و یکی بهتر از من پیدا کرده 

پسرا از اخلاق دخترا متوجه میشن که تا چه اندازه میتونن بهشون نزدیک بشن و اون چیزی که در سرش بود نبودی مثلا دلش رابطه یا نزدیکی و صمیمیت بیشتر میخواسته ولی سردتر برخورد کردی. 

اعتمادبنفستم از دست نده پسرا همینن

ببین یک مدت خبر نگیر شاید درگیره نمیتونه فضا بده زمام معلوم میکنه من اگه به عشقم فضا میدادم و حبس اش ...

واسم مهم نیست اصلا پسره خیلی عالی نبود ک بخوام دوباره بدستش بیارم فقط حرصم گرفت ناراحت شدم از این کاراش

درسته  همین طوره تا اوکی شدیم یهو اخلاقش عوض شد بعد یه هفته هم گفت نمیشه باهم بمونی

ببین گلم چقدر میشناسی طرف چند وقته هم دانشگاهیت من عشقم آیت همه امتحانش کردم قلبمو دادم بهش ولی ولم کرد سر چی سر دروغ و تفاهم  و اخلامون 

پسرا از اخلاق دخترا متوجه میشن که تا چه اندازه میتونن بهشون نزدیک بشن و اون چیزی که در سرش بود نبودی ...

خیلی از بحث های مثبت ۱۸ صحبت می‌کرد من همراهی نمیکردم شاید هم واقعا دلیلش این بوده

واسم مهم نیست اصلا پسره خیلی عالی نبود ک بخوام دوباره بدستش بیارم فقط حرصم گرفت ناراحت شدم از این کا ...

اگه از اون پسرای که خراب ولش کن ایشالله یکی بیاد تو زندگیت عشقو با اون تجربه کنی موندگار باشه 

خیلی از بحث های مثبت ۱۸ صحبت می‌کرد من همراهی نمیکردم شاید هم واقعا دلیلش این بوده

شاید نه کاملا دلیلش همین بود عزیزم پس اعتمادبنفست رو از دست نده. الان پسرا برای دوستی ۹۰درصد به فکر ارضا خودشون هستن نه دختر خوب و مهربون و..

اره بخدا😐اخرین بار طرف برنامه قرار بعدی رو هم چید باهام ولی بعدش ریگ ن پیام داد ن زنگ زد 😐 

چطور آشنا شده بودین؟ ببخشید میپرسم 

شاید طرف دیده خیلی خوشگل یا همه چیز تمومی خودشو کم دیده برای تو

شاید نه کاملا دلیلش همین بود عزیزم پس اعتمادبنفست رو از دست نده. الان پسرا برای دوستی ۹۰درصد به فکر ...

امیدوارم بتونم بازم مثل قبل بشم ممنون از نظرت عزیزم

چطور آشنا شده بودین؟ ببخشید میپرسم  شاید طرف دیده خیلی خوشگل یا همه چیز تمومی خودشو کم دیده بر ...

مجازی اشنا شده بودیم ازم تعریف کرد و همونجا قرار بعدی رو برنامه ریزی میکرد😐 نمیدونم براش کم بودم یا زیاد 🤣