2777
2789
عنوان

هرکسی میاد یه هفته نمیشه ک میره

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست
ای بابا جریان شما چی بوده چرا اینجوری شد ؟

من ۴ماه پیش که عید بود عشقم بعد عید منو تو دانشگاه دید خوشحال بود گفت میخوام کارمو درست کنم به مامانم اینا بگم اذیت نکن منم تو دانشگاه قول دادم شب برای دختر عموم اتفاق افتاد بهش تجاوز شده بود عشقش کنار آمده بود اینم دختر عموم گفت بیا امتحان کن ببین کنار میاد یا ن عشقم آدم مذهبی و حساس من قبول نکردم و بدبختی راضیم کرد بعد به عشقم گفتن برای دختر عموم این اتفاق افتاده برای من بیوفته تو کنار میای گفت عشقم حرفش هم قشنگ نیست که بگی تجاوز شده و دختر نیستی من اعصابم برای دختر عموم خورد بود داشتم گریه میکردم چون عشقم میگفت لامصب اگه داری میسنجی نکن دست چپم بی حس شده گفتم حالا بگو چکار میکنی گفت ۳روز وقت بده فکر کنم روز اول گفت کنار میام روز دوم گفت ن میترسم برگردم منت بزارم فلان بزنم تو سرت گفت نمیمونم گفتم دروغ اینا خاک داییمو قسم خوردم باور نکرد گفت بلاکت میکنم ادامه بدی گفتم نکن گفت حرف نزن بعد گفتم اگه بری خودکشی میکنم خاک دایمو قسم خوردم بعد برگشت تا23 خرداد. ماه دعوا کردیم گفت پری بیا جدا شیم ببین خودت فهمیدی حسم کم شده و اعتماد ندارم یک طرفه تموم کرد تا الان بعد میگفت دختر نبودی برمیگشتم فلان میگفت عشق بعدیت اینا میگه تفاهم نداریم فلان خودش گفت بیا بع عنوان رفیق بحرفیم فلان تو ۲۴ تیر مدرک فرستادم بعد گفتم ببین من حقم بود بسنجم ات دست رو عفت خودم گذاشتم و ته دلت خالی شده ولی با این مدرک ثابت کردم تو اولین آخرین پسری که بهش محل دادم و حالاهم میخوای برو بعد تکس داد گفت میخوای به عنوان رفیق بحرفیم ولی برگشت ن گفتم چرا اینجوری میکنی گفت مقصر خودتی گفت تو باید بری بازیگر میشودی ن مهندس کامیپوتر گفتم عزیز دیگع گفت تو دیدی دارم برات گریه میکنم ۲روز جیک نزدی دوروز دیدی دستم بی حس شده جیک نزدی برای چی برای اینکه عشقمو بسنجی سنجدی دیدی نتونستم خوب بیام بیرون گفتم برعکس خوب امدی بیرون گفت هندونه زیر بغلم میزاری گفتم ن گفتم اگه وا میستادی برای خودم نبود بعضی وقتا درگیر تمرین می‌شود و خبر نمی‌گرفت میگفتم داری با دختر چت میکنی اونم از شوخی گفت تهمت میزدی گفتم برگرد میگه زیاد فرصت داشتی نتونستیم درست کنیم برنمیگردم باز نمیشه دوباره میشکنمت دوسش دارم ولی میترسم بع عنوان رفیق برگشته ولی دلم براش تنگ شده برای صداش برای خنده‌اش میاد در حد ۵دقیقه در روز حرف می‌زنیم میره میگه رفیقم مثل قدیم عشق همو نیستم که ن تو انقدر پیگیر شو ن من گفت ازت تو ذهنم فرشته ساخته بودم و قلبم خودت خراب کردی 

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌
وآقا ناراحت کنندس  ک بخاطر چیز دیگه ای میخوانت هیچ مردی هیچ پسری پیدا نمیشه ک خودتو ب خاطر خودت ...

پیدا میشه تو رویتو عوض نکن کسی که موندگار نیست حتی اگه چیزی ک میخواد رو عملی کنی بازم میره اونی که موندگاره هزار جور سختی رو حاضره تحمل کنه

خودتو واسه ادمای بی لیاقت بی ارزش ناراحت نکن خوشگلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ماه پیش که عید بود عشقم بعد عید منو تو دانشگاه دید خوشحال بود گفت میخوام کارمو درست کنم به مامان ...

بنظر من دنباله بهونه بوده یا اینکه واقعا میترسیده اعتماد کنه بهت ولی هرچی ک باشه این کلمه بیا مث رفیق باشیم خیلی سنگینه وقتی آدم با کسی میره تو رابطه نمیتونه بعدش باهاش رفیق باشه چون سخته چون تو هنوزم ممکنه ب اون فک کنی اگ یه درصد بفهمی با کسی دیگ هم هس نابود میشه ادم

پیدا میشه تو رویتو عوض نکن کسی که موندگار نیست حتی اگه چیزی ک میخواد رو عملی کنی بازم میره اونی که م ...

حتما مدسی از حرفای قشنگت عزیزم یکم دلم آروم شد

باشه عزیزم اگر خواستی بیا پی وی دردل کنیم😕😂

دآرم روانی میشم به عنوان رفیق  برگشته میگه اگه بفهم این چت کردنا رو آینده تاثیری داره قطع میکنم

دآرم روانی میشم به عنوان رفیق  برگشته میگه اگه بفهم این چت کردنا رو آینده تاثیری داره قطع میکنم

بنظرم باهاش کاملا کات کن اگر واقعا قصدش موندن باشه برمیگرده پیشت

نمیدونم واقعا  خودش میگه من نمیتونم مسولیت داره ولی دروغ میگ قبلش ینی بهش فک نکرده

خودتو بی ارزش نکن دختر 

خودتو مغرور بگیر حتی اگه نیستی

واقعا حاضری بگی نرو؟بذار بره چه فایده داره کسی کنارت باشه که خودتو کوچیک کردی پیشش

الان باخودش فکر میکنه چه آش دهن سوزیه یا چقدر تو ضعیفی  که بهش احتیاج داری 

همچین بی محلی کن که یادش بره اخرین بار کی حرف زده با تو

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
بنظر من دنباله بهونه بوده یا اینکه واقعا میترسیده اعتماد کنه بهت ولی هرچی ک باشه این کلمه بیا مث رفی ...

حرفت درسته گفتم برگرد از اول شروع کنیم گفت پری فیلم ترکی زیاد مبینی گفتم چرا گفت طرف کلی گند میزنه بعد بهم برسن گفتن نکن عزیز گفت تموم کن نشدنی قبلا میگفت ایشالله عشق بعدیت الان که مدرک فرستادم اینو نمیگه میگه میترسم برگردم دوباره نشه قلبت بشکنه بدتراز الان گفت ن با تو وارد رابطه میشم ن با کسی دیگع گفت تازه خودمو شناختم آدم رابطه نیستم گفت توهم حق داری دختری توجه میخوای عشق میخوای که ۲۳ خرداد دعوا کردی ولی نمیتونم بعد به رفیقش گفت تا اطلاع ثانوی وارد رابطه نمیشم رفیقش گفت برو خدات شکر کن پری آدمی نبوده بهت خیانت کنه و مزاحمی داشته بهت گفته چیزی پنهونی نداشته گفت داداش نمیشه ن تفاهم داریم ن اخلامون بهم میخوره گفت پری حق انتخاب داره رفیقش گفت چقدر قشنگ حق داشت که ولش کردی حق داشت ازش پرسیدی میخوای دانشگاه باشی یا ن اون روز گفتم تصمیمت جدی گفت وقتی دلیل برای موندن نباشه رفتن جاشو میگیره  گفت میخوای به عنوان عشق برمیگردم ولی مثل فیلم ترکی ها میرم خیانت میکنم و ازدواج هم نمیکنیم

بنظرم باهاش کاملا کات کن اگر واقعا قصدش موندن باشه برمیگرده پیشت

این گفت برو با روانشناس بحرف که حرف زدی بگو نمیخواد منو اسرار میکنم گفتم اگه من میخواستم با التماس برت گردونم الان قبرستون ها دنبالم بودی اگه میخواستم برت گردونم بیمارستان می‌آمدی دنبالم و نفرین خانواه ام پشت میموند یا واسطه می‌فرستادم گفتم میخوام خودت برگردی 

خودتو بی ارزش نکن دختر  خودتو مغرور بگیر حتی اگه نیستی واقعا حاضری بگی نرو؟بذار بره چه فایده ...

عمرا بهش بگم نرو اصن از اون پسرای جنتلمن ک پولدار یا خوش قیافه نیس ک بگم اره بیخیال بزاد بدستش بیارم

فقط حرصم گرفت که اینجوری بهم گفت پسره خودش هیچی ندار بود 

این گفت برو با روانشناس بحرف که حرف زدی بگو نمیخواد منو اسرار میکنم گفتم اگه من میخواستم با التماس ب ...

وابستگی  درد خیلی بزرگیه قشنگ‌میتونم درکت کنم البته من وابسته دوست صمیمیم بودم ک ولم کرد رفت بعد از اون دیگه نتونستم وابسته کسی بشم ینی ترسیدم همیشه مقاومت کردم از این

عمرا بهش بگم نرو اصن از اون پسرای جنتلمن ک پولدار یا خوش قیافه نیس ک بگم اره بیخیال بزاد بدستش بیارم ...

اره معمولاادمای بی رگ و ریشه رفتارشون عین این پسرست 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫