2777
2789

بازم با شوهرم حرفم شد خسته ام ازش 

میگم بیا بریم مسجد ولی اونومیگه من اعتقاد ندارم به امام حسین میگه اونا چندین سال پیش مردن من چرا باید برم عزاداری کنم مگه من اونا رو میشناسم 

هر چی بهش توضیح میدم ک خدا قهرش میگیره نکن ولی نمیفهمه میگه اگه واقعا حاجت میداد من ۱۰ ساله ازش خ استم پولدارم کنه پس کو چرا نمیشم 

منم گفتم بيچاره چوب جادو نداره ک از زیر قبر بیاد بیرون تو رو پولدار کنه ولی حالی نمیشه 

من خودم خیلی اعتقاد دارم و هر شب با پسرم میریم مسجد اونم به رفتن من چیزی نمیگه 

فقط بهش گفتم روز عاشورا تاسوعا نمیری دسته گفت نه گفتم پس تو پسرمون (۲ سالشه) رو نگه دار من برم میگه جای بچه پیش مادرشه من نمی‌توانم بردار با خودت ببر 

آخه من باهاش چیکار کنم خیلی خستم ام بریده ام از این همه دعوا و بحث

به نظرتون چیکار کنم باهاش؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارش داری بدبخت و 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

خب نره خواهر من خودت برو .

خوبه اون تو رو منع کنه نذاره بری جایی؟ 

والا امام حسن مجتبی علیه السلام و امام جواد علیه السلام زنانشون باهاشون مخالف بودن اما زندگی میکردندباهم اخرم همون زنها باعث شهادتشون شدن .

اسبه و فرعون هم با دوعقیده ی مختلف بودن . لوط پیامبر و زن و بچه ش هم همینطور .

ما چرا جا پای اونا بذاریم . اهل البیت رو اینجوری بدتر کم ارزش میکنی . مسالمت امیز زندگی کردن هنره بخدا

به نظرم همینطور که ایشون با عقاید شما مشکلی ندارن و میذارن تشریف ببرید عزاداری و اینا شما هم بدتر دین زدشون نکنید با اصرار، با اعتقادات متفاوت هم میشه زندگی قشنگی داشت اگر دو طرف به باور و اعتقادات هم در کمال دموکراسی احترام بذارن

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...
اما اون بعضی وقتا میگه نرو میگه چی هستش مسجد میری 

عیبی نداره اجبارتون نمیکنه که... شماهم اینجور جاها بهش اصرار نکنید که هروقت گفت نرو شما دوستانه و بی دلخوری بهشون بگید که فلانی عزیزم من به اعتقاداتت احترام میذارم نمیگم بیا شماهم به اعتقادات من احترام بذار تو این شبا بذار تو حال خودم باشم

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...