2777
2789

خواستگار دارم قراره چند روز دیگه بیان دعا کنید جور شه کیس خوبیه خواهش میکنم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ۱۴ صلوات هدیه کردم به حضرت رقیه س ❤🌷

توروخدا توهم دعا کن از ته دلت ازدواج موفق کنم .. و بیمار مدنظدم شفا بگیره

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
امیدوارم هر چیزی میخوای همون بشه اما بیشتر از این امیدوارم به این نتیجه برسی ازدواج خیلی هم مهم نیست ...

ممنون بابت دعای اول🙂

دومیو برا خودتم باید میخواستی

آره عزیزم چرا نمیشه مگ بحث شیرین تر از ازدواجم داریم ایشالا هرچی خیره همراه با خوشبختیت

مرسی عزیزم انشالله💗

برات ۱۴ صلوات هدیه کردم به حضرت رقیه س ❤🌷 توروخدا توهم دعا کن از ته دلت ازدواج موفق کنم .. و بی ...

انشالله بحق این شهدای این ماه دلت همیشه خوش باشه خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و همه عزیزانت سالم و سلامت کنارت باشن

من به اون درک‌ رسیدم‌که دارم به شما هم میگم عزیزم

نگو من از این جمله خیلی بدم میاد و اعصابمو خورد میکنه شدید

انشالله به هر چی میخوای برسی توام بحق امام حسین این دعا کافیه برا همه💗🤲