2777
2789
عنوان

خانم ها میشه یه لحظه بیاید

155 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

بچه ها خیلی نیاز دارم حرف بزنم با کسی

من ۳ ساله ازدواج کردم خیلی خیلی اوقاتم به بتالت میگذره

همیشه بیکارم و این منو خیلی آرار میده

باشگاه میرم و یه کار آزادی رو شروع کردم ولی متاسفانه اصلا توش موفق نیستم و بی مشتری ام.

خیلی ناامیدم و با هیچی سرگرم نمیشم

دلم رفیق میخاد ولی اصلا نمیتونم با کسی دوست شم با هر کسیم که میاد طرفم نمیتونم گرم بشم. و قبلا افسردگی داشتم درمان شدم الان احساس میکنم دوباره دارم دچارش میشم خیلی احساس پوچی میکنم خیلی

اینم بگم الان شرایط مالیمون جوری نیست که بتونم هر هزینه ای بکنم و اینکه میل به هیچ کاری ندارم. خانمای خونه دار شما چکار میکنید. چه کاری رو با ذوق انجام میدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم الان شرایط مالیمون جوری نیست که بتونم هر هزینه ای بکنم و اینکه میل به هیچ کاری ندارم. خانما ...

من عاشق اینم که یه کار مفید بکنم 

راسی عضو کمپین های دوست دار محیط زیست بشو خیلی انرژی خوبی دارند 

میشه بپرسم شغلت چیه؟ روابط اجتماعی ت رو زیاد کن برو فرهنگسراها و جاهایی که تو شهرتون جلسات شب شعر ...

جلسات کتابخوانی نشنیده بودم. فرهنگسرا دقیقا نمیدونم کجا هست 

.کتابخونه ها بپرسم؟

من عاشق اینم که یه کار مفید بکنم  راسی عضو کمپین های دوست دار محیط زیست بشو خیلی انرژی خوبی دا ...

چجوری باید عضو بشم؟ دقیقا منم خیلی دوست دارم شبها ک سرمو میزارم ب بالش همیشه فکر میکنم من هیچ کار مفیدی نکردم همش الکی و تکراری میگذره

برادر ۲۰ هست 😂😂 عرضم به حضورت عزیزم مارو که میبینی اینجاییم قطعا اگر بیکار نبودیم وقتمون رو به بط ...

البته اینجا هم خیلی بطالت نیست 

در هر صورت نوعی ارتباطه و تو این ارتباط گاهی ذهن آدم خیلی باز میشه 

البته بستگی داره چخ تاپیکی بریم 😉😄😄

چجوری باید عضو بشم؟ دقیقا منم خیلی دوست دارم شبها ک سرمو میزارم ب بالش همیشه فکر میکنم من هیچ کار مف ...

عزیزم کدوم شهری؟

تاپیک من رو بخون اگه علاقه داری بگو تا همونجا برات لینک گروهشون رو بزارم 

ادامه تحصیل بده هیچی مثل درس نمیتونه وقت آدمو بگیره

شاید خنده دار بیاد بنظرتون ولی من جاریم داره ادامه تحصیل میده و دکترا میخونه اگه منم بخام ادامه بدم مطمئنم خیلی حرف پشتش هست