2777
2789

قیمتش چطوریه میشه رو خانه ای که چهل سال از ساختش گذشته استفاده کرد هزینه ش چطوره دسته دومش هست

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

متوجه نشدم منظورت خونه قدیمیه که میفروشن یا خونه ایی که هنوز اماده نشده رو میفروشن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم منظورت خونه قدیمیه که میفروشن یا خونه ایی که هنوز اماده نشده رو میفروشن

یه خونه ی آماده با هر متراژ میسازن با جرثقیل میارن میزارن هر جا که بخوای گفتم بزارم رو سقف پدر شوهرم 

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

سلام خانه پیش ساخته انواع مختلفی داره که توی شرکت آوید چوب بهمون بهترین نوع که مناسب ما هست رو گفتن
ما برای ویلامون توی شمالمون خانه پیش ساخته چوبی ساختیم که متراژشم 80 متر هست و یک کلبه پیش ساخته سوئیسی خیلی قشنگه
لینکش اینجا میزارم اگر دوست داشتید شما هم ازش استفاده کنید
https://avidchoob.com/prefabricated-house/