2777
2789
عنوان

الان موچی خوردم عالی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12388 بازدید | 61 پست

دستورش من داخل برنامه سراشپز پاپیون دیدم واقعا چیز خاصی نیس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مشخصه شما اینستا ندارید یوتیوب هم همینطور اگر داشتید میدونستید چیه اول نصب کنید توی گوگل بزنید ...

وای خدا بخاطر ی شرینی چقدر میتوپی 

اها فهمیدیم چون شیرینی ترند شده نخوردیم عقب افتاده دهه ۵۰ ایم؟ 

والا این عقب افتادگی میرزه به تازه بدوران رسیدگی بعضی ها

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم مشخصه شما اینستا ندارید یوتیوب هم همینطور اگر داشتید میدونستید چیه اول نصب کنید توی گوگل بزنید ...

سلام دوست عزیز 

منظور ایشون این نبود که نمیدونستن موچی چیه شما داری خیلی محسوس تبلیغ میکنی 

به به چه جذابم هست  کدوم خوشمزه تر بووود 🥲 اینم مث ماکارون که ی مدت ترند شده بود هرچند من همو ...

من چند وقت پیش ماکارون گرفتم‌اونقدرا که فک میکر م خاص نبود 😕

چیزی از دست ندادی با نخوردنش 🥴

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

وای خدا بخاطر ی شرینی چقدر میتوپی  اها فهمیدیم چون شیرینی ترند شده نخوردیم عقب افتاده دهه ۵۰ ا ...

خدایا /:

شفا

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

😂من اسمشو نشنیده بودم راسش اینستا و هیچیم ندارم ب خاطر همینه حالا میخوام برم پیدا کنم بخورم 😂مُوچی؟تلفظ همینه میخوام غلط نگم اخه😂

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓

اخی 

چه ذوقی داری واسه خوردن یه شیرینی و چقد احساس شاخی میکنی 🥴🥴

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

واااااااا شیرینی ده پنجاه دیگه چه حرفیه اینا شیرینی های کشور ما هستند فرهنگ ما هست بندازیم دور 

اسی جان

نوش جانت

خب حق داریم یک درصدی احتمال بدیم تبلیغه! چون میتونه باشه!!

همه جا توی اینستا و ..دارت بابل تی و موچی میخورن.

هیچ قنادی هم نداره

بعد یکهو یکنفر ی موچی خوشمزه خورده .توی اصفهان

خب من اگر اصفهان باشم شب با دوستام میرم مجتمع موچی رو تست کنم

حالا آدم عاقلی که تازه کافه زده بهترین راه برای معرفی کافه اش همین ه دیگه!!

توی یک صفحه پر بازدید بیاد بگه موچی خوردم !کجا؟فلان جا

اینجا پر سالن دارایی که الکی میگن وای رفتم فلان ارایشگاه مو رنگ کردم جاریم از حسودی مرد!

یا منشی دکتری که میگه من رفتم پیش دکتر دماغیان بوتاکس زدم محشر ،فرداش شوهر کردم.

پس به دل نگیر🙏  برو پیش مایی بهش بگو واسش از کرج هم مشتری پیدا کردی 😉

یعنی صرفا خوردن یا کلا استفاده از هر چیزی که ترند شده باعث میشه دهه پنجاهی نباشیم و به روز باشیم؟!

یه چیزایی اصالت و فرهنگ کشورمونه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...