2777
2789
عنوان

الان موچی خوردم عالی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12380 بازدید | 61 پست
حقیقتا برگااام  خیلی گرونه کههه

اره گرونه ولی خب همیشگی نیست 

واسه تست می ارزه 

فک کنم فروشگاه ها ارزونتر باشه 

این خونگی بود و تعداد کمترم نمیداد 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۲۱-۱۹۵۹۵۴_gallery_0i6n.png

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گرونه ولی خب همیشگی نیست  واسه تست می ارزه  فک کنم فروشگاه ها ارزونتر باشه  ای ...

به به چه جذابم هست 

کدوم خوشمزه تر بووود 🥲 اینم مث ماکارون که ی مدت ترند شده بود هرچند من همونم نخوردم 😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
به به چه جذابم هست  کدوم خوشمزه تر بووود 🥲 اینم مث ماکارون که ی مدت ترند شده بود هرچند من همو ...

ی ابی هم داست قبل عکس خوردم

رنگاش فرق داشت فقط طعماش فرق نمیکرد

دو تاش داخلش نوتلا موز بود سه تاش کیک براونی و موز 

ماکارون تاحالا نخوردم 

اینم مدتهااااا بود تو دلم بود تا جدیدا پیداش کردم 

ببین خیییییلی چیز خاص و عجیبی نیست ولی 

ی ته طعم نون و شیرینی برنجی میده خمیرش داخلشم که نوتلا و..عادیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ی ابی هم داست قبل عکس خوردم رنگاش فرق داشت فقط طعماش فرق نمیکرد دو تاش داخلش نوتلا موز بود سه تاش ...

آها واسه امتحان خوبه حتما پیدا کردم میخرم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شبیه دنت هست که توی یک لایه تقریبا نشاسته ای ریخته شده  قیمتش الکی بالاست

مثل ماکارون دقیقا منم همین حسو دارم 

مجتمع پارک اصفهان دونه ای 45ولی جاهای دیگه85

موچی لند رو حتما میگید.منم ازشون قبلا خرید کردم..پیجشونو دارم.اسم خانمه مائده ست.بهش میگن مایی

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
تبلیق خوبی بود اصلا متوجه نشدیم

عزیزم مشخصه شما اینستا ندارید یوتیوب هم همینطور اگر داشتید میدونستید چیه اول نصب کنید توی گوگل بزنید بعد نظر بدید همه متوجه شدن فقط شما متوجه نشدید برید ی سر به فضای مجازی بزنید بعد بیاید شاید ی کمی چیز های ترند رو یاد بگیرید و دست از غذا ها و شیرینی های دهه 50رو فراموش کردید اگر هم میخواید همینجوری دهه50ای بمونید برای خودتون میگم که مسخره نشید

کدوم مغازه موچی داره تو مجتمع پارک منم میخوامممم

ورودی مجتمع پارکه اول که وارد میشی برو سمت راست و برو جلو رفتی جلو بقلت ی پیانو فروشیه بقل پیانو فروشه اسمش دسر کده مائی هست