2777
2789

ازدواجم ب میل خودم نبود،هرچی گفتم پسره شغل آزاده و بیسواده و فلان پدرم قبول نمیکرد اجبار کرد که پسر داییمه و ....،شرایط بدی داشتم برای فرار از خونه ب ازدواج باکسی تن دادم ک دوستش نداشتم،از همون شب اول ازدواج میدیدم سرده و یجورایی بداخلاقه و رفتارش خوب نبود اما دیگه عروسی کرده بودم گفتم کناربیام خوب میشه،سنی نداشتم 18سالم بودو هیچی نمیدونستم😔خواهرم مدام از پدرم حمایت کرد ک تو چته ناشکری و فلان،شوهرت آپارتمان داره و ماشین دیگه چی مبخای(شوهر خودش مهندس برق)اون زمان خودشون مستاجر بودن و شوهرش بسختی پول درمیاورد و دانشجو بود،موتور داشتن،شوهرمن وضع مالیش بهتربود نسبت ب اونا،وضع مالی پدرمم خوب نبود هی میزدن سرم ک ناشکر نباش و....خلاصه گذشت و من لال مونی گرفتم دوتا بچه آوردم،هربار ک میرفتم ب خانوادم بگم شوهرم چطوریه،خواهرم میومد و میگفت ناشکری و...پدرمم ازش حمایت میکرد،مادرمم غش و ضعف میرفت و میگفت اعصابمونو خرد کردی و فلان،الان ده سال از زندگیم میگذره،خواهرم وضع مالیشون ماشالا خوب شده ،شوهرمن همونجور مونده،تحصیلاتم ک نداشت ،شغلشم آزاده کارش نیست،یه مدت مغازه زد،یه مدت با ماشین کارمیکرد،حالاتو اسنپه،دوسال قبل وقتی ک بچه دومم حامله بودم فهمیدم معتادم هست😔خانوادم حمایت نکردن منم نگفتم معتاده،اصلا دیگه مشکلاتمو نگفتم بشون،از خدا میخام خواهرم خوشبخت و خوشحال باشه ولی هروقت خواهرم میبینم حسرت میخورم جدیدا،ما باهم فرق چندانی نداشتیم از نظر درس خوندن یا ظاهر و...ولی اون با شخص بهتری ازدواج کرد و من شکست خوردم،باعث شکستمم پدرم و همین خواهرمه😔حس میکنم حالاوقت ازدواجم بود چون ملاک های ازدواجم رو شوهرم اصلا نداره،اون زمان بچه بودم ،حالا ک بالغ شدم اصلا راضی نیستم از زندگیم😔ناخودآگاه با خواهرم و جاریم ک مقایسه میکنم میبینم عقب افتادم ازهمه چی،نمیدونم چطوری این فکرا رو دور کنم ازخودم،بدتر ازهمه اینه ک همش استرس آینده مونو دارم،شوهرم اغلب شبا خونه نیست و...خستم خیلی خستم 😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاتون چی؟هر چی بوده تموم شده 

الان طلاق بگیرید با دوتا بچه چی بهتر میشه هیچی

اعتیادشم ممکنه به خاطر سردی شما باشه

بهش محبت کنید و مقایسه نکنید 

زندگی تون رو فقط شما باید گرم کنید

دنبال مقصر نباشید 

پدر فلان کرد مادرم فلان کرد یا خواهرم

الان مسئول زندگی چهار نفر هستید 

رها کنید این فکر ها رو

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

عزیزم چه کاری از دستت برمیاد ؟؟؟؟؟اگه پول داری یا حمایت و میتونی خودتو کمک کنی که بسم الله ولی اگه نداری لطفا این افکار و از خودت دور کن چون بعلاوه اینکه شرایطتت اینه حال روحیتم خراب میکنن و اضافه میشه به مشکلاتت پس بیخیال باش 

بچه هاتون چی؟هر چی بوده تموم شده  الان طلاق بگیرید با دوتا بچه چی بهتر میشه هیچی اعتیادشم ممک ...

نگفتم میخام طلاق بگیرم ،تاپیکم صرفا درد و دل بود و راهکار میخام برا فکرای منفیم

میفهمم

ولی الان فقط عشق بپاشید به خودتون همسرتون بچه هاتون 

و بببنید چه اتفاق های خوبی میفته

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اخی عزیزم رسما نابودت کردن 

حالام خواهرم میخاد بره تهران برا زندگی اصرار داره ک من برم همسایه مادرم شم چون مریضه مواظبش باشم،حس میکنم منو پل کرده ک از روم رد شه ب ارزوهاش برسه 

من تقریبا شرایط شمارو دارم7ساله ازدواج کردم بچه ندارم هزارتا بلاسرم اومده دارم طلاق میگیرم خدا به دلت آرامش بده با شوهرت صحبت کن اونم حتما دلخوشی نداره شوهر من همیشه طلبکاره خودم خرج زندگی رو میدادم هیچ ویژگی مثبتی واسه من هداشت

برو تراپی اون کمکت میکنه چ جور فکر کنی 

و برا خودت موفق بشو کسبو کار راه بنداز و‌تو خونه نشین 

مثلن کلاس کیک پزی برو و بزن تو اینکار یا ارایشگری اینقد سیس متاهلی برندار ینی ژستشو نگیر هنوز خیلی جوونی نا امید نباش بخودت خیلی برس 

میفهمم ولی الان فقط عشق بپاشید به خودتون همسرتون بچه هاتون  و بببنید چه اتفاق های خوبی میفته

شوهرم خیلی سرده،خیلی تلاش کردم باهمچی بسازم بلکه عشق باشه،ولی وقتی مدام بیرونه و توخونه پای بساط شمام باشی دلسرد میشی،گاهی آرزو میکنم نباشه گاهی دلم میسوزه براش اما درکل خوشحال نبودم ونیستم

میدونی چکارکن دیگ مقایسه نکن منم خیلی خودمومقایسه میکردم دیدم اصلانمیتونم از زندگی ک دارم لذت ببر تااخرعمرم نمیشه حرص بخورم توام همه چیوبزارکنار شوهرتوصحبت کن ترک کنه رابطه تون گرم کن اوکی شوباهاش اگ میتونی خودتم کارکن اینا ب فکرم رسید حرفش اسونه عملش سخته ولی کوتاه بیای افسردگی بدی میگیری وتوالان مسوول اون دوتابچه هم هستی