2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

الان سه ماه هست دوستم با من حرف نمیزنه و بلاکم کرده 

ذکر قرآنی هست که بهم بگید و پشیمون بشه بیاد مثل قبل باهم باشیم لطفا بهم بگید🌹🌹

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همچین دعایی باشه💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اگر دوست پسرته بی‌خیال آدمی که با دعا بیاد با دعا هم می‌ره 

همسر چی؟

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اگر دوست پسرته بی‌خیال آدمی که با دعا بیاد با دعا هم می‌ره 

دوستمه سر چیز الکی قهر کرده و بلاک کرده 

برای شرایط حلال دعا موثره گوگل سرچ کن 

دلم گرفته دارم نابود میشم کاش خدا منو ببینه 😔💔

سرچ بزن کلی ذکر و دعا میاد 

عزیزم سرچ کردن خودم بلدم دارم سئوال میکنم کسی نتیجه گرفته باشه بهم بگه