2777
2789
عنوان

نگرانم بنظرتون برم باز بتا بدم؟

234 بازدید | 17 پست

دو روز بعد موعد بتام ۳۰۰بود فرداش بتا دادم شده بود ۷۷۲ ینی تو تقریبا ۳۰ ساعت بیشتر از دوبرابر شده بود (البته تو آزمایشگاه های جدا آزمایش دادم) به دکتر گفتم زیاد بالا نرفته گفت نه حداقل باید دو برابر شه بیشتر اشکالی نداره 

الان ۸ هفته هستم هنوز سونو نرفتم همش نگرانم ولی اطرافیان نمیزارن برم سونو میگن بزار یکمم بگذره (البته دکتر هم گفت اگه لکه بینی نداشتی دیر بیای هم اشکال نداره) بنظرتون برم باز بتا بدم ببینم بالا رفته یا نه همون دو بار کافیه؟

برا بارداری لتروزول و سینال اف مصرف کردم نگرانم مشکلی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش نگرانم که پوچ باشه یا تشکیل نشه قلبش استرس امونمو بریده ولی درکم نمیکنن میگن نرو

خب برو اگه انقد استرس داری

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

عزیزم یه سوال دارم ازت.اگه یکی ۲۵ روز از لقاحش گذشته باشه و یکی دو روز پریودیش عقب بیوفته و ازمایش تیتر بتا داده باشه و جوابش منفی شده باشه بازم لازمه در صورت پریود نشدن ازمایش بتا داده بشه یا اینکه دیگه ازمایش بتا نده و خیالش راحت باشه از بارداری نیست؟

عزیزم یه سوال دارم ازت.اگه یکی ۲۵ روز از لقاحش گذشته باشه و یکی دو روز پریودیش عقب بیوفته و ازمایش ت ...

بنظرم باید نشون بده دو روز بعد موعد .باز حالا خواستی صبر کن یه هفته بعد دوباره بتا بده

نه عزیزم  اصلار خودت درگیر نکن بتا فقط برای اینه که بفهمی  بارداری  دیگه ولش کن&nb ...

۸ هفتم امروز پر میشه ولی برا ده روز دیگه وقت دکتر گرفتم . خیلی نگرانم اخه میگن بتا بالا نره خارج رحمی یا پوچه گفتم شاید بتا بدم یکم نگرانیم کمتر بشه 

برا هفته بعد از دکتر وقت گرفتم ینی ده روز بعد همش استرس دارم تا اون موقع هلاک میشم

من شش هفته رفتم سونو واسه تشکیل قلب تومیشه ده هفتت تااون موقع 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰