2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی بهتره یا غیر دولتی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست
نه عزیزم سیستم آموزشی ما که کلا به نظرم درست نیست منظورم تو روال مدرسه غیر انتفاعی  این مدارس ...

خب یکم سخته مثلا کوچولوهای ما ک الان وقت بازیشونه خیلی بخوان درگیر درس و مشق نوشتن زیاد و تست زنی و تست هوش بشن 

من میگم برای خودش هم درس اش رو داشته باشه هم بازی و تفریحش رو

ولی بله حرف شما هم درسته 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
باید ببینی اون نوع تدریسی که تو آمنه دارن تو دولتی هم دارن اون وقت و انرژی رو میذارن چندین ساله مدا ...

یکی بهم گفت دانش آموز داشتم ک منطقه محروم درس میخوند 

و امسال رتبه برتر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا من دیدگاهم اینه ک نسبتا درسای ابتدایی راحت ترن با اینکه پایه است ولی اگر جایی دخترم ایراد پی ...

ممنون از توضیحاتتون❤

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
چون شش سال ابتدایی شش سال آموزشیه بچه ها با دبدن و تجربه کردن بزرگ میشن تو این شش سال که نمره هم اهم ...

درسته🧡

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
خب یکم سخته مثلا کوچولوهای ما ک الان وقت بازیشونه خیلی بخوان درگیر درس و مشق نوشتن زیاد و تست زنی و ...

حق با شماست

همشم درس نیست تو کلاس اول و دوم که بیشتر آموزش‌ها با شعر و قصه گویی و بازیه دختر من پارسال خیلی دوست داشت حتی روز قبل تدریس نشانه جدید خودش تمرین می‌کرد شعر می‌ساخت کلی هیجان داشت 

ولی وقتی از اول اینجوری بره جلو اگه سختش باشه و کشش نداشته باشه میذاری دولتی

ولی اگه تواناییش داشته باشه بهش کمک کردی تا بهتر بتونه موفق بشه

عزیزم اگه ناراحت نمیشی باید بگم حرفات کلا چرته!!!!! اتفاقا غیر دولتیه که هررررکسی رو که پارتی یا هر ...

خب من با توجه به شهر خودمون گفتم بقیه شهر ها رو نمی دونم البته تو ابتدایی همون دولتی بهتره با غیرانتفاعی فرقی نداره ولی دبیرستان حساسه ما تو شهر خودمون وضعیت دبیرستان های دولتی اصلا خوب نیست و سطح پایین درس میدن و بچه هاشم درس خون نیستن برعکس غیر دولتی ها بیشتر شون ( نه همشون) معلم های تقریبا خوبی میارن و بچه ها رو آزاد میزارن و خیلی بهشون میرسن // شما با یه تجربه اینو میگی من خودم خانوادم فرهنگی هستن اینو از تجربه های زیاد  گفتم  مدرسه دولتی برای مقاطع بالا به درد نمی خوره برای کسی که بخواد موفق بشه فضا هاشون فرق داره نمی تونه تحمل کنه تو دولتی هر جور خانواده ای هستن 

عزیزم اگه ناراحت نمیشی باید بگم حرفات کلا چرته!!!!! اتفاقا غیر دولتیه که هررررکسی رو که پارتی یا هر ...

همه غیر دولتی‌ها اینطوری نیستند

شما باید یه کم تحقیقمیکردی یعد بچه رو ثبت نام میکردی

تو شهر ما معلمهای سطح بالا و با سابقه رو استخدام میکنن

یکی بهم گفت دانش آموز داشتم ک منطقه محروم درس میخوند  و امسال رتبه برتر شد

خب اونا سهمیه هم دارن

یا حالا یکی استثنا بوده

اتفاقا یکی هم بود ششم آزمون تیزهوشان قبول شد هفتم ثبت نام کرد ولی دو ماه بعد اومد بیرون رفت دولتی چون نتونست آموزششون براش جدید بود کشش نداشت 

خب من با توجه به شهر خودمون گفتم بقیه شهر ها رو نمی دونم البته تو ابتدایی همون دولتی بهتره با غیرانت ...

من خودمم فرهنگی هستم و از صدتا فیل تر رد شدیم تا تونستم معلم بشم ..معلم مدرسه دولتی هم هستم و همین امسال هم چند تا دانش آموزمون رتبشون زیر ۲۰۰۰ شده ..ولی دیدم معلم های غیر دولتی که با نهایت ۲ الی ۳ تومن میرن مدرسه درس میدن با مدرک های غیر مرتبط متاسفانه

❤️👨‍👩‍👦👼
همه غیر دولتی‌ها اینطوری نیستند شما باید یه کم تحقیقمیکردی یعد بچه رو ثبت نام میکردی تو شهر ما معل ...

اصلاااااااا ندیدم که معلم های غیر دولتی مدارکشون مرتبط باشه و هرکسی رو با کمترین حقوق میگیرن برای تدریس...من کلیییی تحقیق کردم و برام مدرسه مهم بود بهترین مدرسه غیر دولتی شهر ثبتنامش کردم تو تاپیکامم هست ...کلا معلم های غیر دولتی رو با پارتی استخدام میکنن با کمترین حقوق ..مثل معلم های رسمی نیستن 

❤️👨‍👩‍👦👼
خب اونا سهمیه هم دارن یا حالا یکی استثنا بوده اتفاقا یکی هم بود ششم آزمون تیزهوشان قبول شد هفتم ثب ...

اتفاقا من اوایل کارم یه روستا میرفتم و اکثرشون دانش آموزان با استعداد بودند که اکثرشونم با رتبه های عالی قبول شدند

❤️👨‍👩‍👦👼