2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی بهتره یا غیر دولتی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
من ابتدایی دخترمو میفرستم دولتی ولی از راهنماییش تا دبیرستان قطعا غیردولتی  

چرا میشه یه توضیح بدین آخه بچه من سال دیگه میره اول میخام بزارم غیر دولتی میخام بدونم دلیلش چیه که شما نمیزارین دبستانشو غیر دولتی؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

صد در صد غیر دولتی. 

برای کنکور میگن از خود کتاب میاد که صد در صد نمیاد مدرسه های دولتی همون خود کتاب هم درست اموزش نمیدن.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر دولتی این حرفی که میگن برو دولتی برا کنکور زمانت بیشتر میشه برا دوازدهم هست که اونم کنار مدرسه باید حتماااا برا کلاس کنکور و مشاوره و کتاب هزینه کنی اونم جای معتبر نه هر مشاور و مؤسسه ای تا نتیجه بگیری 

موفق باشی  

دولتی بخوای درس بخونی همش باید سر کلاس باشی و فکر نکنم بهت اجازه بدن که نیای سر کلاس کلاس داغون ترین ...

عزیزم اگه ناراحت نمیشی باید بگم حرفات کلا چرته!!!!! اتفاقا غیر دولتیه که هررررکسی رو که پارتی یا هر مدرکی داشته باشه با کمممترین حقوق می‌کنند معلم غیردولتی!! و معلمای رسمی و دانشگاه فرهنگیان رفته همه استخدام مدارس دولتی اند 

من پسرمو غیر دولتی ثبت نام کردم و متوجه شدم معلم کلاس اول اونجا دیپلم گرافیک داره و اومده شده معلم اول به این مهمی😑😑😑

❤️👨‍👩‍👦👼
چرا میشه یه توضیح بدین آخه بچه من سال دیگه میره اول میختم بزارم غیر دولتی میختم بدونم دلیلش چیه که ش ...

خب مثلا من دیدگاهم اینه ک نسبتا درسای ابتدایی راحت ترن با اینکه پایه است ولی اگر جایی دخترم ایراد پیدا کنه خودم هم میتونم باهاش کار کنم یا نهایت معلم خصوصی بگیرم اگر ضعیف باشه 

ولی راهنمایی سه سالش خیلی مهمه چون اونجا باید باتوجه به علاقه و استعدادش برای دبیرستانش هدف و رشته انتخاب کنه و خب قطعا مدارس دولتی خیلی استعداد بچه هارو پرورش نمیدن و هدف هاشون رو براشون مشخص نمیکنن 

و دبیرستان هم بحث کنکور و درس خوندن هست ک غیردولتی های خوب خیلی روی موضوع حساسن و سطح اموزششون تخصصی تر هست با توجه ب تعداد کمشون هم خیلی بهتر میتونن اموزش بدن 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
چرا میشه یه توضیح بدین آخه بچه من سال دیگه میره اول میخام بزارم غیر دولتی میخام بدونم دلیلش چیه که ش ...

چون شش سال ابتدایی شش سال آموزشیه بچه ها با دبدن و تجربه کردن بزرگ میشن تو این شش سال که نمره هم اهمیت نداره بزار فرزندت با همه اقشار آشنا بشه و درکش از محیط بهتر باشه تا اینکه با بچه هایی که از نظر مالی در طبقه بهتری قرار دارن بمونه وتفاوتها و تمایزها رو نشناسه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بچه باید از اول تو سیستم درست قرار بگیره اون وقت تا آخر درست میره جلو

سیستم درست یعنی چی؟ متوجه نشدم ؟

سیستم اموزشی منظورتونه؟

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
چرا همه میگن غیر دولتی والا من دولتی بودم و موفق هم بودم😐😂 مثلا کانون قلمچی امتحان میدادم من اول م ...

همه مثل هم نیستند،من حتی آزمون قلمچی هم ندادم ولی دولتی قبول شدم با رتبه ۱۱۷ البته فنی،در حالی که همه همکلاسی هام کلاس کنکور میرفتن 

قطعا دولتی 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
سیستم درست یعنی چی؟ متوجه نشدم ؟ سیستم اموزشی منظورتونه؟

نه عزیزم سیستم آموزشی ما که کلا به نظرم درست نیست

منظورم تو روال مدرسه غیر انتفاعی 

این مدارس تا ساعت ۲ بازه در حالیکه دولتیها تایمشون خیلی کمتره مثلا دختر من پارسال اول بود تکالیف که می‌نوشت خیلی زیاد بود تکرار تمرین بی نهایت ولی تو دولتی اینطوری نیست

کلی تدرسهای فراتر از کتاب دارن

تست زنی از اول با بچه ها تمرین میشه

ماهانه ازشون تست هوش میگیرن

و البته خیلی چیزای دیگه

آخه یه مدرسه دولتی هست که دبیرای آمنه هم اونجا تدریس میکنن🤦

باید ببینی اون نوع تدریسی که تو آمنه دارن تو دولتی هم دارن اون وقت و انرژی رو میذارن

چندین ساله مدارس غیر انتفاعی خیلی پیشرفت داشتن

تو قبلی‌ها کنکور درصد بالایی از مدارس غیر انتفاعی بودن