2777
2789

دختر ۱۳تا ۱۵ساله  هر کاری دلشون می خواد بکنه 

مثلا دختری که باید فکرش پی درسش باشه دنباله دوست پسر بازیه 

من کلا رابطه با جنس مخالف زیر ۱۸،۱۹رو خوب نمی دونم 

چه پسر چه دختر 

به خدا که تو اینجور روابط هیچی نیست 

حالا روشن فکرا میان بم حمله می کنن😀

خیلی ها پدرشون می دونه که دخترش دوست پسر داره ولی مشکلی نداره 

چرا یکی باید بیاد با احساسات بچه ت بازی کنه بعد مدتی هم ولش کنه  و تو به هیچ جات نباشه  دلت خوشه روشن فکری 

یه دختری رو دیدم که می گفت از ۱۳سالگی با پسری بود 

۵،۶سال بعدم کات کردن 

خودش می گفت اگه عقل الانم داشتم خیلی کارا نمی کردم 

خب این بچه ست چرا باید پدر ومادرش اجازه بدن وارد اینجور روابط بشه 

یا با هر کی بگرده 

خیلی کارا که بچه ها به سمتش میرن به خاطره رفیق بازیه

می خوان کمتر از رفیقشون نباشن مثل سیگار گشیدن مثل دوست پسر داشتن  اونم تو سن کم ۱۳سالگی

دیگه الان حتی گل کشیدن و الکل خوردن متاسفانه به سن ۱۳_۱۴ رسیده 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد شده

واقعا 

و بدتر اون ک به قول شما بعضی خانواده ها اطلاع دارن ولی براشون مهم نیس 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

قبول دارم... اوضاع جامع حقیقتا بد شده...

ولی خب... نظر من اینه که اگه یه خونواده در جریان حالا خیلی از کارای فرزندشون باشن بهتره تا اینکه اون بچه بره همون کارا رو مخفیانه انجام بده

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

واقعا تربيت بجه تو اين زمونه خيلي سخته

تقصیر والدین هست. فکر‌میکنند اینا بچه اند چیزی نمیفهمن بعد بهشون اگاهی نمیدن توضیح نمیدن راهنمایی نمیکنن بعد میبینن عههه کار از کار گذشته ، فکر کن دختر پسر باهم ۱ سال دوستن بعد یک سال فهمیدی اگه بگی کات کن فلان دخترت به اون وابسته شده محاله بدون اسیب پیش بره قضیه

تقصیر والدین هست. فکر‌میکنند اینا بچه اند چیزی نمیفهمن بعد بهشون اگاهی نمیدن توضیح نمیدن راهنمایی نم ...

فقط تقصير والدين هم نيست جامعه خراب شده بجه ها خيلي از دوستهاشون تاثير  پذيرن. حرف هم بزني بهشون ميكن شما از نسل قديميد ما رو نميفهميد

فقط تقصير والدين هم نيست جامعه خراب شده بجه ها خيلي از دوستهاشون تاثير پذيرن. حرف هم بزني بهشون ميك ...

راست میگن واقعا من ۱۸ سالمه هنوز افکارم قدیمیه😂😂

شهرمون کنار تهرانه ولی استان اراکه ، مردمانش یا خیلی مذهبین چادر میپوشن یا خیلی بازن کسی هم به کسی کار نداره من با مانتو که زیر باسنم بود زفتم شهر دیگه دانشگاه مدیره گیر داد گفت این شهر ظرفیت این مانتو نداره بلند بپوش فلان واقعا ندارم مانتو بلند قدم هم بلنده کل مانتو ها کوتاه😂😂🤣