2777
2789
عنوان

قهر با نامزدم

632 بازدید | 44 پست

منو نامزدم از هم دوریم دیشب دو ساعت تو چت با من بحث کرد هر سری یه عیبی از رفتار من گرفت اخر فهمیدم فقط نمیخواد من از طرف دانشگاه با دوستام برم مشهد 

مثلاً می‌گفت حاضری با اتوبوس با دوستات بری مشهد ولی حاضر نبودی با اتوبوس بیای دیدن من 

من میگفتم اینطور نیست باز ادامه میداد نه تو نیومدی پیشم بعد می‌گفت تو به من وابسته نیستی انقد ذوق داری بری با اونا مشهد با من نداشتی. با اینکه اینطور نیست کلی اعصابمو بهم ریخت خودش هم مجردی می‌ره کربلا میگ بعضی سفرا نمیشه با خانواده رفت ولی دو ساعت دیروز با من بحث کرد ک من ناراحت شم بگم مشهد نمیرم 

می‌دونه ناراحتم کرد ولی راحت گفت شب بخیر و خوابید و فقط گفت تو آروم نیستی و تند میشی . 

با اینکه خودش عصبیم کرد من قبلاً خیلی آروم بودم خیلی رو مخم میره 

بهش پیام بدم یا قهر کنم ؟ خیلی ازش ناراحتم حتی عذرخواهی هم نکرد براش مهم نبود ک حالمو بد کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو نامزدی این بحثا باید اتفاق بیوفته انقد اتفاق میوفته تا تو یه مدار قرار میگیرین . این بحثا باعث میشه همو بشناسین و خیلی خوبه من بعد سه سال بحث و دعوا تازه اوکی شدیم باهم و قراره ازدواج کنیم . این چیزا تو نامزدی درس شه بهتره بعد که برین زیر یه سقف مشکل ساز میشه

اصلاا قهر نکن خب نرو مشهد زندگیتو واسه این چیزای پیش پا افتاده خراب نکن تو ۲ روز دیگه عروسی میکنی اگه بخوای سر هر بحث الکی اینجوری قهر کنی که دو روزه زندگیت خراب میشه 

باید سیاست داشته باشی جوری باشی که شوهرت نتونه یه سفر بی تو بره یا کوچیک ترین بی احترامی بهت بکنه راهشم قهر و اینا نیست این فقط بدترش میکنه

کاربری دست ۳ تا خواهره❤

تنها خاطره خوب دانشگاهم سفر مشهد بود برو حتماااا🙂

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
اصلاا قهر نکن خب نرو مشهد زندگیتو واسه این چیزای پیش پا افتاده خراب نکن تو ۲ روز دیگه عروسی میکنی اگ ...

😐😐😐😐نره بعد شوهرش دور برداره کلا زندانیش کنه بگه هیچ جا نرو

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)