2777
2789
عنوان

سامانه ساهت و مشکل ارتباط با سرور

852 بازدید | 33 پست

سلام دوستان کنکوری 

گفتن که همه ی دواطلبین کنکور امسال به سامانه ساهت مراجعه کن و درستی اطلاعات رو چک کنن ودر صورت مغایرت، اطلاعات رو ویرایش کنن اما وقتی به این سامانه مراجعه میکنم خطای ارتباط با سرور نشون داده میشه شما تونستید تو این سامانه اطلاعاتتون رو ویرایش و تایید کنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من  تاریخ تولد اشتباهه  چیکار کنم؟! اعلام مغایرت کردم ،بعد اطلاح کردم ،بعد که میخپاس ...

برا من تاریخ تولد شماره همراه و سریال شناسنانه غلطه عکس هم خودم باید بارگذلری کنم ک هیچ کدوم انجام نمیشه

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

سلام عزیزم شما تونستی کاری بکنی؟ یه سوال حتما باید بریم کارنامه رو بگیریم ؟

من دیشب نصفه و نیمه تونستم برم داخل سایت معدل نداشتم  یعنی هنوز مدرسه کارنامه کتبی امسال  رو نداده بهمون عکس اپلود نشد سال تحصیلی رو ۱۴۰۱ زده بود خلاصه که هیچ کافی نت هم رفتم گفتن ما هم کاری نمیتونیم بکنیم مشکل از سایت هست 

الان یه مرحله جلو رفتم الان معدب کتبی و معدل نهایی صفر نوشته سال فارغ تحصیلی هم اشتباس

برای ما هم همین طور بود مدرسه زنگ زدیم گفتن از دست ما کاری بر نمیاد کافی نت رفتیم گفتن سامانه خرابه امکان ویرایش مواردی که میگید مثل سال تحصیلی که ۱۴۰۱ نوشته شده وجود نداره خلاصه که بلاتکلیفیم 

من فقط نمره هارو دیدم که کم و زیاد نباشه تایید زدم گفت درخواست شما با موفقیت ثبت شد کد ملی وپسرم و یه شماره ی دیگه رو هم تو یه کادر نمایش داد