2777
2789
عنوان

ماماناتوروخدابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست
عزیزم چون زودتر اومده و به احتمال زیاد ریز هستش و زیر ۳ کیلو هست اینجوریه  بچتم گندمیه ... حال ...

این عکس وازنت برداشتم دقیقامث بچه منه بچم ۳و۹۰۰هستش الان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با آزمایش گفته عفونت نداره؟ اگر تهرانی ببرش پیش دکتر فریدون عطایی اسمش تو نت بزن توی خیابون زه ...

ازمایش تو بیمارستان گرفته بودن فقط زردی داش .ن متاسفانه شهرستان هسیم

اول ۲ونیم .استفراغ وقتی اروغ نمیزنه و با زیاد شیربخوره کمی بالامیاره 

خب عزیزم بچت رفلاکس داره زودم دنیا اومده نگران نباش باید ببریش متخصص الان ببین نفس کشیدنش چجوره؟ چند  روزه اینجور شده بدنش؟

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
خب عزیزم بچت رفلاکس داره زودم دنیا اومده نگران نباش باید ببریش متخصص الان ببین نفس کشیدنش چجوره؟ چند ...

از اول اینجوربوده .نفس کشیدن عادیه هرازگاهی توخاب تندنفس میکشه چندثانیه ب دکترش گفتم با دستگاه گوش کردگف مشکلی نداره

از اول اینجوربوده .نفس کشیدن عادیه هرازگاهی توخاب تندنفس میکشه چندثانیه ب دکترش گفتم با دستگاه گوش ک ...

رفلاکسه متاسفانه بچه ها رفلاکسی اصولا اینجور میشن و نیاز به دارو دارن باید حتما متخصص ببری تا دوتا شربت هست بدش بهت ... زیر سرش حالت شیب دار باشه حتما به صورت پهلو بخوابونش که دلمه نشه شیر تو بدنش و گلوش ... همیشه آروغش رو بگیر 

توهوای گرم و آفتاب هرگز قرارش نده 

تشدید میکنه 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
رفلاکسه متاسفانه بچه ها رفلاکسی اصولا اینجور میشن و نیاز به دارو دارن باید حتما متخصص ببری تا دوتا ش ...

پدی لاکت و داروی نفغ میدم بهش ن زیادلباس نمیپوشونم بهش هیچ