من دوتا بچه دارم مامانم بابام فوت کردن ی خاهر برادر دارم همش باهم دعوامیکنم یعنی کسی نیس باهاش رفت وآمد کنم ایناهمش باهم دعوا میکنن بچم ازشون فحش یادمیگیره دیر به دیر میرم پیششون. آدم درونگرایی هستم. فامیلای پدریم هستن ک رفت وآمد کنم ولی یکسری رفتارهایی دارن خوشم نمیاد. همیشه تک وتنها میشینم خونه غرمیزنم شوهرم ببرمون بیرون فک کنم اگه رفت وامدموزیادکنم حالم بهتربشه. آخه بادوتابچه کوچک وبال بقیه نمیخام بشم. شوهرم سرکاره نیست تنهایی اذیتم میکنن بااینهابرم بیرون ازطرفی چون خیلی مغرورم نمیخام آویزون کسی بشم. چکارکنم
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
دوست خانواده شوهرکلا معاشرت نکردن با آدم ها حالو بد میکنه
وقتی ی چیزایی میبینی حالت ب میشه چطور رفت وآمد کنی من خیلی ناراحت میشم از رفتارشون
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
نه با کسایی ک حال بد میکنن نه ولی نمیشه ک همه باعث حال بدی شما بشن شاید شما یکم حساسی
من کسیو ندارم. همینایی هم ک هستن یجاباهم نمتونن مث آدم بشینن تهش همیشه دعواست. کلانرمال نیستن. فک کن من فحش کش کردن وبهم گفتن بی قیافه ای،به زندگی ماحسودیت میاد. آدمم نمیشن ابراز پشیمونی نمیکنن
دوست پیدا کن پارک ببر بچت با خانواده همسرت رفت آمد کن
خانواده شوهرمم یک من برم صدمن برگردم. کنایه ونیش واینا. تحمل ندارم. خودشو هرم باخانوادش رفت وامدنمیکنه