2777
2789

بخدا دیگه رد دادم 

خانواده م که هیچ 

هر چی میشه میفته تقصیر من درحالی که من اصلا کاری نکردم 

من بچه اول خانواده م و یه خواهر دارم همه خواهرمو از من بیشتر دوست دارن ببینید لطفا نگید حسودی یا بچگانه رفتار میکنی 

از عصر کارم شده گریه انقد حرف بد بهم زدن😭😭🖤

دیگه کم آوردم 😔

مادرم هر چی میشه میندازه گردن من هر چی میگم میره میگه این فلان حرفو گفت درحالی که اصلا همچین حرفی نزدم 🥲

از وقتی بچه بودم مادرم همیشه میگفت تو با من دشمنی بخدا هر چی میگفت هیچی نمیگفتم 

یا بهم میگفت تو بچه ی من نیستی 

حالا بعدش پیش بقیه خودشو مظلوم می‌کرد این حرفو گفته و انگار من مادرش نیستم کاری کرد که الان بابام هم مث اون شده و دیگه دارم دیوونه میشم بخدا😭😭😭😭😭😭😭🖤

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم درس بخون و خودتو نجات بده.

درس که میخونم حتی چند بار رتبه های خوبی آوردم ولی باز میزنن تو سرم که ببین بقیه اول شدن تو چهارم شدی آخه مگه دست خودمه نمیدونم چیکار کنم😭😭

وقتی پریودم خیلی احساسی میشم ولی اونا هیچی من براشون مهم نیستم هر چقد میگم تورو خدا ولم کنین فقط سرم داد میزنن و حرفهایی میزنن که نمیدونم من کی این کارا یا حرفا رو زدم 😣😣🖤

درس که میخونم حتی چند بار رتبه های خوبی آوردم ولی باز میزنن تو سرم که ببین بقیه اول شدن تو چهارم شدی ...

می‌فهممت،ببین عزیزدلم هر کدوممون توی زندگی یه جوری امتحان میشیم یکی بچه دار نمیشه،یکی بچه طلاقه،یکی فقیره و یکی هم خانواده خوب و حمایتگری نداره...از خانواده‌ت دلگیر نشو اونا هم بلد نیستن چ جوری باهات رفتار کنن،تمرکزتو بذار رو درسات،به کنکور فکر کن به آینده ای که قراره بسازیش.گریه کردن هم عادتت نشه،میدونم شرایط سختیه ولی تموم میشه،همین جوری که نمیمونه دورت بگردم.

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
وقتی پریودم خیلی احساسی میشم ولی اونا هیچی من براشون مهم نیستم هر چقد میگم تورو خدا ولم کنین فقط سرم ...

خانواده ها اکثرا همینن بیخیال باش 

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

وقتی پریودم خیلی احساسی میشم ولی اونا هیچی من براشون مهم نیستم هر چقد میگم تورو خدا ولم کنین فقط سرم ...

عزیزمممم😭کل کل نکن باهاشون،هر چی گفتن جوابشونو نده،یه مدت بیخیال باش

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
می‌فهممت،ببین عزیزدلم هر کدوممون توی زندگی یه جوری امتحان میشیم یکی بچه دار نمیشه،یکی بچه طلاقه،یکی ...

آخه چند بار امتحان یه بار واسه کسی که عاشقش بودم و الان مال یکی دیگه ش یه بار واسه خانواده م که از بچگی بوده 

درس میخونم میگن دروغ میگی چه درسی داری با گوشیت ور میری ولی بخدا اون موقع داشتم روی گوشی درس میخوندم 

فقط میخوام این سال ها تموم شه و خودم مستقل شم و دیگه نیازی به حمایت اونا نداشته باشم تورو خدا برام دعا کنین😭😭😭😭😭

خانواده ها اکثرا همینن بیخیال باش 

پس چرا خانواده دوستام اینجوری نیستن بخدا وقتی از خانواده شون حرف میزنن دلم میخواد اون لحظه بمیرم همشون زندگی خوب دارن پدر و مادر خوب دارن پس من چی چرا خدا منو نمیبینه 😭😭😭💔