2777
2789
عنوان

چرا کسی درکم نمیکنه 😭😭😭دارم دیوونه میشم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 26 پست
عزیزمممم😭کل کل نکن باهاشون،هر چی گفتن جوابشونو نده،یه مدت بیخیال باش

جواب نمیدم بعدا مامانم میگه این حرفارو زد آخه من کی همچین حرفی زدم یا میگه جواب نمیدی پس همه چی تقصیر خودته 😭😭💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نمیدم بعدا مامانم میگه این حرفارو زد آخه من کی همچین حرفی زدم یا میگه جواب نمیدی پس همه چی تقصی ...

💔💔😭ببین همه این روزا میگذره،توکلت به خدا باشه

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
خدا کنه زودتر بگذره 😭💔

میگذره،الآن تو بهترین سن هستی وقتتو بذار برای یادگیری زبان،خودتو با فیلم و کتاب سرگرم کن،تا میتونی خودتو مشغول کن و خودتو خانواده‌تو با هیچ کس مقایسه نکن،کتاب هنر ظریف بیخیالی ار مارک منسون رو پیشنهاد می‌کنم حتما بخونی.💜😘

میگذره،الآن تو بهترین سن هستی وقتتو بذار برای یادگیری زبان،خودتو با فیلم و کتاب سرگرم کن،تا میتونی خ ...

خیلی ممنون 😭♥️♥️

هر چند هر کاری میکنم یه ایراد پیدا میکنن 

نمیخوام مقایسه کنم ولی فقط میخوام منم مث بقیه یه زندگی آروم داشته باشم 

خیلی ممنون 😭♥️♥️ هر چند هر کاری میکنم یه ایراد پیدا میکنن  نمیخوام مقایسه کنم ولی فقط میخوام ...

عزیزمی...میدونم خواسته‌ی به جایی داری،اندکی صبر،درست میشه همه چی

پس چرا خانواده دوستام اینجوری نیستن بخدا وقتی از خانواده شون حرف میزنن دلم میخواد اون لحظه بمیرم همش ...

یه حقیقتو بگم  من جلو دوستان همیشه خوبشونو میگم میدونم  دوسم دارن ولی حرفاشون همه اش تحقیرع

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

یه حقیقتو بگم  من جلو دوستان همیشه خوبشونو میگم میدونم  دوسم دارن ولی حرفاشون همه اش تحقیر ...

از نزدیک همه شونو دیدم رفتارشونو دیدم ولی پدر مادر من جلو بقیه هم منو کوچیک میکنن 😭😭💔