2777
2789
عنوان

افسردگی ماه نهم از کجا در اومد😣😣

1294 بازدید | 34 پست

۲ روزه رفتم تو ۹ ماه 

دقیقا از شروعش حالم خوب نیس بدوووووون دلیل ناراحتم ی جوریم انگار تو دلم غم هست همش دوس دلرم گریه کنم چرا اینجوری شدم من اخه

گوگل نوشته چون تو ماه نهم پروژسترون دیگه کم میشه این احساس ب دست میاد حالا نمیدونم درسته یا نه

ازینورم معده درد☹ ۲ روزه که ضعفم شروع شده داغوووووونم 

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

منم اینطوری بودم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینطوری بودم 

خوب میشه یعنی وای نکنه تا زایمان خوب نشه دارم دیوونه میشم‌چه مرگمه هی ناراحتم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

چیزی نمونده دیگه ,راحت میشی

خوشبحالت

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
می گذره و دلت تنگ میشه....

دلم واس تنها چیزی ک تنگ میشه تکوناشه همین

چیزی نمونده دیگه ,راحت میشی خوشبحالت

خیلی سخت شده 

خوب میشه یعنی وای نکنه تا زایمان خوب نشه دارم دیوونه میشم‌چه مرگمه هی ناراحتم

منم بعد زایمانم تشدید شد 

و سر ی مشکلی روم موند...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم بعد زایمانم تشدید شد  و سر ی مشکلی روم موند...

وایی☹☹☹☹

من از ماه هشتم اینجوری شدم الان بهترم خداروشکر . ولی ماه نهم رو نمیدونم چجوری میشم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
منم دو روز دیگه میرم تو ماه ۸ ام دقیقا همین حالتای شما رو دارم  انشالله به سلامتی زایمان کنی&n ...

مرسی گلم توام همینطور

من اوایل اینجوری بودم بعد خوب سدم

از روزی ک وارد ۹ شدم باز حالم بده ازینور شبا از سوزش معده نمیتونم بخوابم کم‌خواب شدم احساس افسردگی دارم 

من از ماه هشتم اینجوری شدم الان بهترم خداروشکر . ولی ماه نهم رو نمیدونم چجوری میشم

من برعکس ماه ۸ خوب بودم ۹ بد شدم