2777
2789

خلاصه بگم 

منو پارتنرم تو دوتا شهر مختلف با فاصله زمانی ۳ ساعتیم 

(اون و خانوادم تو یک شهرن ، من بخاطر کارم تنها تو یک شهر دیگه ام)

زیاد نمیتونیم همو ببینیم شیفت کاریمون فشرده است تو این مدت خیلی اصرار داشت بیا و.... بعد یک ماه شرایط اوکی شد که من امروز برم پیشش

بهش گفتم اگه شیفتات اوکیه و خودت هم تو مود و حالته من ییام پیشت(چون خیلی خیلی خیلی سرش شلوغه و دغدغه های زیادی داره من زیاد به پروپاش نمیپیچم و واقعا حالش خوب نباشه نه بهش پیام میدم و همو هم نمیبینیم تا خودت خبرمو بگیره و منم ناراحت نمیشم کلا این حل شده ک درک متقابله بینمون)

گفت نه پاشو بیا من دوست دارم کنارم باشی ولی جمعه شیفتم تایمش مشخص نیست که صبحه تا عصر و اگه مشخص شه من مجبورم برم و... 

گفتم اوکی میام دلم تنگ شده و....

من مرخصی گرفتم و مطب رو آف کردم  بخاطر اون ( من پتج شنبه هام روز پر درامد  وشلوغ کاریمه ولی بخاطر دیدنش بیخیال کارم شدم)

امروز بعد شیفتم ساعت ۳ عصر که داشتم اماده مبشدم برم پبام داده من فردا شیفت صبحم و اگه میخوایی بیایی من فردا رو نمیتونم پیشت باشم

دوست داشتی بیا شام رو کنار هم باشیم بعد برو پیش خانوادت 

نخواستی هم شب پیشم بمون هرجور خودت راحتی

من خیلی بهم برخورد از پیامش این برداشت رو کردم که اصلا براش مهم نیست ، و من بخاطر دیدنش کار و زندگیمو تعطیل کردم

بهش گفتم من نمیام و علت ناراحتیمو هم گفتم بهش

گفت تو اشتباه متوجه شدی بچه بازی درنیار بلند شو بیا دوست دارم پیشم باشی ولی خب فردا رو واقعا نمیتونم بمونم کنارت

گفتم نمیام وگفت ایرادی نداره هر کاری که صلاح میدونی انجام بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها یه سوال

من پریشب با یه پسر آشنا شدم خیلی حرف+۱۸میزد منم اولش پایش بودم و باهاش راه اومدم ولی فرداش ازش چندشم شدالکی گفتم مامانم اومده سرگوشیم همه چیو فهمیده تا فرداهم باید گوشیمو بخاطر شرایط مالی بفروشم رضایت ندارم دوست باشیم درکل نمیتونیم دوست باشیم ببخشید خدافظ دوباره اومد یه حرف +۱۸زد و منم پاکش کردم من یه اکانت قبلی هم داشتم که پسره تو اون اکانتم بود ولی اون اکانت قبلیم باگ خورد پسره رو آوردمش اینور وقتی پسره رو پاک کردم اسم و پروفایلم تغییر دادم ولی اون اکانت قبلیم نشد تغییر بدم ولی پسره از اونجا پاکم کرده بود کاری نمیتونه بکنه؟ منظورم شکایت؟

اون برنامه کوفتی هم باگ خورده حذف نمیشه اه ولی من مشخصاتش تغییر دادم

اولش گفت اصل بده دادم گفت راحت باشم گفتم راحت باش شروع کرد به حرفای+۱۸منم اولش باهاش راه اومدن مشکلی نداشتم ولی شبش هی داشت میگفت دلم میخواد ببینمت بغلت کنم منم گفتم برم بخوابم صبح باید برن دکتر فرداش گفت دکتر چی شد گفتم آزمایش دادن احتمالا میگرن باشه بعد شبش پیام دادم گفتم مامانم همه چیرو فهمیده رضایت ندارم دوست باشیم تا فردا باید گوشیمو بخاطر شرایط مالی بفروشم درکل نمیتونیم دوست باشیم خدافظ اونم یه حرف+۱۸زد منم گفتم خدافظ حذفش کردم دیدم برنامه حذف نمیشه مشخصاتش تغییر دادم تبدیل کردن به پسر ولی اکانت قبلیم نشد

البته اون سن و عکس و اسم واقعیم رو هم نمیدونه پروین فیک بود گفتن خودمم باور کرد

واقعیت را گفته .ناز نکشیده.بنظرم برو پیشش چون تو برای اون امروزتو اف کردی  ببخشید کار خودت ...

اون اصلا اهل ناز کشیدن نیست 

منم انتظار ندارم و از این لوس بازیا خوشم نمیاد ولی بد حرف زد حتی اگه بی منظورم بوده باااز هم قشنگ نبود

اون پزشکه من ماما

طرز برخورد با یه خانم رو بلد نیست،یه جوری حرف زده انگار براش هیچ ارزشی نداری باز میخوای بری پیشش و ...

نمیخوام برم

اصلا خبر نداره من دارم میرم شهرمون 

ولی خیلی فکرم درگیره فکر میکردم من دارم سخت میگیرم