2777
2789
عنوان

بچه ها زودی بیایید تظر بدید برم پیشش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست
اون اصلا اهل ناز کشیدن نیست  منم انتظار ندارم و از این لوس بازیا خوشم نمیاد ولی بد حرف زد حتی ...

شوهر منم همیننجوره خیلی رکه .برای همین طرز برخوردش اشنا بود برام و شوهر من منظوری نداره.اون اقا رو نمیدونم 

اینبارو ریسک کن دفعه بعد بهتر تصمیم بگیر

نمیخوام برم اصلا خبر نداره من دارم میرم شهرمون  ولی خیلی فکرم درگیره فکر میکردم من دارم سخت م ...

نرو اگه دلش واقعا برات تنگ شده یه تایم از کارش رو خالی میکنه میاد دیدنت،تو نرو تا بفهمه حرفش بد بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همیننجوره خیلی رکه .برای همین طرز برخوردش اشنا بود برام و شوهر من منظوری نداره.اون اقا رو ن ...

وااای محمد یک کوه یخه 

ما مدتهاس باهم درارتباطیم و جدیدا رابطمون جدی شده 

حتی یکبار اعتراف نکرده که دوستم داره ولی همیشه خبرمو میگیره و کنارشم همش حواسش به منه 

چندین بار هم بهم گفته من بابت چیزی اصرار نمیکنم همه چی باید به میل دوطرفه پیش بره 

ولی خب طرز حرف زدنش بد بود😐

سلام الیزای عزیز ببخشید تو این تاپیک بهت پیام دادم 

آخه تو ی تاپیک برا ی سال پیش گقته بودی ماما هستی.. گفتم مزاحمت بشم کمکم کنی

من ۱۸هفته ام دو روز پیش بودم انومالی گفت جفتم خلفی low-lying  هست و طول سرویکس ک توی ان تی ۳۷ بود شده ۳۲..

دکترم گفته سرکلاژ

حالا سوالم اینه من الان حدود ۲هفته هس ک میبینم نی نی خودشو سمت چپ پایین شکمم یهو جم میکنه و ۳ ۴ ثانیه درد پریودی میگیرم بعد خوب میشه..میخاستم بدونم انقباضه؟ خطرناکه؟