سلام
من و همسرم خیلی ب هم وابسته ایم ، جوری ک دوریمون از اول ازدواج حتی نامزدی هم همسرم اجازه نمیداد برم خونمون فقط خونه مادرشوهرم بودم و فقط اون موقع ک همسرم دوماه توو icu بستری بود از هم دور بودیم
اما از وقتی ک باردار شدم یعنی از فروردین ماه ک فهمیدم باردارم ، همسرم یا با بعضی دوستاش رفته شبو باغ منم گذاشته خونه مادرم خونه مادری ک تا خودش نخواد منو نمیبره ، یا مثلا یکی از دوستاش اومده شبو موندن خونه ما و منو برده خونه مادرم،
اخرین بار همین پری شب بود منو برد خونه بابام اینا (پدرو مادرم جدا هستن) و خودش گف شاید با دوستاش بره شبو باغ ، اسم اون دوستشو میگه با اونا میرم ک توو بیمارستان باهم دوست شدن و من چند باری دیدمش اون دوستش مجرده
اینم بگم من از همسرم چیزی ندیدم تا الان ، البته چون شغلش جوریه ک شماره هر مشتری رو نمیتونه سیو کنه ک ، من تو گوشیش چیزی ندیدم رمزشو میدونم حتی اینستا هم من ندارم و اینستای اونو مشترک استفاده میکنیم هم توو گوشی منه و هم توو گوشی اون ، الان بنظرتون شک من بجا هس ک شک میکنم ازش نکنه خیانتی در کار باشه ، البته روم ب دیوار ببخشین رابطمون درسته از وقتی باردار شدم کم شده اما شکایتی نشنیدم ازش یا بد خلقی بخار رابطه نکرده کلا
الانم از پری شب ی چیزی توو دلمه عین خوره افتاده ب جونم
نمیدونم چجوری مطمئن شم
شک کردم
راهنماییم کنین