2777
2789
عنوان

چجوری مطمئن بشم خیانت نمیکنه

209 بازدید | 30 پست

سلام

من و همسرم خیلی ب هم وابسته ایم ، جوری ک دوریمون از اول ازدواج حتی نامزدی هم همسرم اجازه نمیداد برم خونمون فقط خونه مادرشوهرم بودم و  فقط اون موقع ک همسرم دوماه توو icu بستری بود از هم دور بودیم 

اما از وقتی ک باردار شدم یعنی از فروردین ماه ک فهمیدم باردارم ، همسرم یا با بعضی دوستاش رفته شبو باغ منم گذاشته خونه مادرم خونه مادری ک تا خودش نخواد منو نمیبره ، یا مثلا یکی از دوستاش اومده شبو موندن خونه ما و منو برده خونه مادرم،

اخرین بار همین پری شب بود منو برد خونه بابام اینا (پدرو مادرم جدا هستن) و خودش گف شاید با دوستاش بره شبو باغ ، اسم اون دوستشو میگه با اونا میرم ک توو بیمارستان باهم دوست شدن و من چند باری دیدمش اون دوستش مجرده

اینم بگم من از همسرم چیزی ندیدم تا الان ، البته چون شغلش جوریه ک شماره هر مشتری رو نمیتونه سیو کنه ک ، من تو گوشیش چیزی ندیدم رمزشو میدونم حتی اینستا هم من ندارم و اینستای اونو مشترک استفاده میکنیم هم توو گوشی منه و هم توو گوشی اون ، الان بنظرتون شک من بجا هس ک شک میکنم ازش نکنه خیانتی در کار باشه ، البته روم ب دیوار ببخشین رابطمون درسته از وقتی باردار شدم کم شده اما شکایتی نشنیدم ازش یا بد خلقی بخار رابطه نکرده کلا

الانم از پری شب ی چیزی توو دلمه عین خوره افتاده ب جونم 

نمیدونم چجوری مطمئن شم 

شک کردم

راهنماییم کنین

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

خب با ی اکانت امتحانش کن

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

نههههههه

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با ی اکانت امتحانش کن

زود میفهمه مطمئنم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
زود میفهمه مطمئنم 

یا بده کسی برات انجام بده

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

من که فکر نمیکنم خیانتی در کار باشه

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

اولا بد به دلت راه نده ولی این بیرون رفتن ها رو هم یه جور کنترل کن خودت رو بزن به بی حالی یا بگو باشه تو برو باغ من خونه تنها میمونم سختمه شب جای دیگه بمونم یا این وقت برم خونه مامانم خونه خودم با این شرایط راحت ترم 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
😐چرا شوهرت رو میزاری با دوست مجرد بگرده؟؟

والا اکثر دوستاش مجرده 

از اولشم میگف من دوس ندارم با دوستا بگردم دوس دارم کل وقتم با خانوادم باشه (یعنی من و مادرو پدرو خواهراش)

الانم همینو میگه

چون اعتماد دارم 

اما خب ب گفته منم نیس ک طرف اگه بخواد هر کاری میکنه

بارداری هورمونات بهم ریخته دختر

شوهر به این خوبی داری

ولی من کلا از مرد رفیق باز خوشم نمیاد مخصوصا مجرد باشه دوستاش 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
یا بده کسی برات انجام بده

ب کسی اعتماد ندارم