2777
2789
عنوان

کیا وکیل خوب برای طلاق سراغ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3673 بازدید | 42 پست
چرا همون موقع جدا نشدی ؟

خریت.

حتی ی هفته پیشم زد ابروم  پاره شد صورت خودم و دست و پای بچم پر خون بود باز نرفتم دنبال طلاق

الان ک دوربین گذاشته دیگه واقعا نمیتونم تو خونه خودم امنیت خاطر ندارم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خریت. حتی ی هفته پیشم زد ابروم  پاره شد صورت خودم و دست و پای بچم پر خون بود باز نرفتم دنبال ط ...

اینطوری نگو 

خریت و من کردم که تو عقد میخواستم جداشم و نشدم 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری نگو  خریت و من کردم که تو عقد میخواستم جداشم و نشدم

منم تو عقد میخواستم جدا بشم نشدم

عقد بودم منو طوری زد ک ده روز با نی شیر میخوردم و نمی تونستم غذا بخورم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
منم تو عقد میخواستم جدا بشم نشدم عقد بودم منو طوری زد ک ده روز با نی شیر میخوردم و نمی تونستم غذا ب ...

من خب بهم میگفتن بخاطر این چیزای ساده و پیش پا افتاده جدا نشو (از نظر بقیه کم اهمیت بود ) ولی اشتباه بزرگیه با کسی که دوست نداره زندگی کنی ،دوسم نداشت ،کتکم نمیزد  ولی کاراش رفتارش باهم ،بی محلی هاش از کتک هم بدتر بود .هر چقدر می‌گذشت بدتر میشد

ولی شما که دلیل محکمی داشتی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
من خب بهم میگفتن بخاطر این چیزای ساده و پیش پا افتاده جدا نشو (از نظر بقیه کم اهمیت بود ) ولی اشتباه ...

منو هربلایی سرم میاورد آخرش میگفت دوستت دارم😂😂😂😂

منو هربلایی سرم میاورد آخرش میگفت دوستت دارم😂😂😂😂

بله عشقو از رفتارش با شما میشه فهمید 😐

خوبه دوست داره اینه اگه نداشت دیگه چی میشد 🤔😅

بله عشقو از رفتارش با شما میشه فهمید 😐 خوبه دوست داره اینه اگه نداشت دیگه چی میشد 🤔😅

دروغ میگه ک طلاق نخوام

دروغ میگه ک طلاق نخوام

واسه من خودش نمیخوادم 

الانم داره اذیت میکنه خسته بشم بیخیال مهریه بشم 

از اونور خانواده اش میگن زندگی کن جدا نشین 

واسه من خودش نمیخوادم  الانم داره اذیت میکنه خسته بشم بیخیال مهریه بشم  از اونور خانواده ...

متاسفانه قانون ما طوریه ک مرد هرلحظه بخواد زنو بدون دلیل میتونه طلاق بده

ولی زن باید جونش دربیاد و زندگی کنه یا با شاهد و مدرک ثابت نکنه ک مردش جز ۱۲مورد عقدنامه ست.

متاسفانه قانون ما طوریه ک مرد هرلحظه بخواد زنو بدون دلیل میتونه طلاق بده ولی زن باید جونش دربیاد و ...

دقیقا .حالا شاید شما کارت راحت تر باشه نمیدونم. 

من چی بگم که فکر کنم کارم خیلی سخت باشه 

تصمیمت واسه بچه چیه ؟

دقیقا .حالا شاید شما کارت راحت تر باشه نمیدونم.  من چی بگم که فکر کنم کارم خیلی سخت باشه  ...

ن من کارم راحت تر نیست چون خواهرش وکیله و همه راه هارو میدونه.

و ازوناس ک طلاق نده و اذیت کنه تا آدم فرار کنه

و ۳دونگ خونه ب نام منه ک برای گرفتنش قطعا خیلی اذیت میشم.

و مطمئنم خیلی خیلی اذیتم میکنه توی این راه، اون ک بهش اونهمه محبت و عشق میدادم مث وحشیا بود حالا بدونه انقدر ازش بدم میاد ک میخوام جدا بشم چی بشه

مرتیکه روانی خیلی مراقب خودت باش ک زمانی ک ماجرای طلاق ب گوشش رسید تو خونه ش نباشی ک مبادا بلایی سرت ...

میتونه از دادگاه حکم بگیره ک من هرجا هر اتفاقی برام افتاد فلانی مقصر هست ، بگه مدام داره تهدیدم می‌کنه و کتکم میزنه

اگر دنبال یه وکیل دلسوز برای طلاق می‌گردین، من حتماً خانم پرستو رحیمیان رو پیشنهاد می‌کنم. ایشون واقعاً تو کارشون حرفه‌ای و دلسوز هستن و همیشه با موکلاشون با درک و همدلی رفتار می‌کنن. من یکی از همکارام بهم معرفی شون کرد و واقعا راضی بودم ازشون