2777
2789

بچه من خودم کلاس یازدهم هستم و دوستم 19سالشه و کنکور داره گفت چون من عضو نی نی سایت هستم براش تایپک بزنم الان خودش پیشمه و نظراتتون رو میخونه با یه اقا پسر در ارتباط هس که شیش ماه هست با همن و پسره 22سالشه از نظر عقاید خیلی متفاوت هستن پسره خانواده مذهبی داره اما دختره نه خیلی با هم اختلاف دارن پسره کلا میگه با داداش و دایی و عمو حرف نزن یه تار موت معلوم نباشه میگه با من ازدواج کردی قید خانوادت بزن کلا دختره میخونه برای پزشکی میگه نمی‌خوام دکتر بشی که مرد بیاد تو مطبت تو مجلس ها باید یه جا بشینه نرقصه نخنده وقتی هم دوستم میخواد همه چیو تموم کنه میگه خودمو میکشم و این حرفا اخلاق زیاد خوبی نداره دختر میخواد بره بیرون زهر مارش می‌کنه تا این بره و بیاد بنظرتون ادامه همچین رابطه ای که کلی با هم اختلاف دارن درسته پسره فقط چادری میپسنده اما دختره چادری نیس ولی بد حجاب هم نیس لطف کمک کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصفه خوندم

همین الان با پسره ارتباطش رو قطع کنه 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

نه اصلن ادامه نده اشتباه محضه 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

بشینه و درسش رو بخونه با این همه اختلاف که اینا دارن دو روز دیگه کات میکنن از اون طرف هم کنکور رو خراب میکنه و دو شکست بزرگ پشت سر هم میخوره

به عنوان کسی که همسنش هستم میگم 

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

چجوری مذهبی هست ولی میخواد خودش رو بکشه 🤣🤣🤣

به دوستت بگو گول حرفای مزخرفش رو نخور  از همه جا بلاک کن و خودت رو راحت کن 

هر چی میگه هم چرت و پرت

اون اگر واقعا عاشق بود که این شرایط مزخرف رو نمی‌گفت 

همه اش اداس

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

ادامه نده.اعصابشو بابت اینجور ادمی خرد نکنه:///
تازه اولشههه
ینی کیس های بیشتر و بهتر میاد تو دانشگاه و محیط های دیگه و...نگران نباشه:)))
فعلا زوده بنظرم برای تصمیم گیری برای داشتن رابطه عاشقانه که به ازدواج ختم شه

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂

من پسر 36 ساله

اسی به دوستت بگو تا آخر عمر هرگز با همچین آدمایی ارتباط نگیره... چون اینا ذهنشون مریضه... اتفاقا خیلی هاشونم سراغ دارم خودشون چون کثافت کاری زیاد میکنن بقیه رو هم عین خودشون میبینن... 

بهش بگو اگه میخای بیفتی تو یه سیاه چال باهاش در ارتباط باش.... 

وگرن.. باید باهاش سریع قطع رابطه کنی

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است