2777
2789

هر وقت میرم با گوشی فیلم ببینم مامانم هی میاد بالا سرم چیکار میکنی چرا همش سرت تو گوشیه چی میبینی نمیدونم چرا من هیچ کاریم نکردم چرا اینجوریه

بیرونم که نمیزاره برم کلاس تابستونیم اونایی که میخام نمیزاره

هرکاریم بکنی میگه کمکم نمیکنی از صبح تا شب غر میزنه عصابم داغون شده دیگه اخلاقم مث سگ شده بعد میگن تو چرا اینقدر بد اخلاقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چندین ساله که حتی گوشیمو چک نکردن

و اعتماد دارن منم از فرصت استفاده نمیکنم و به اعتمادی کع گردن احترام میذارم 

و کلا اعتماد دارن حتی شهر دورم برم مثل مشهد یا شمال هیچ مشکلی باهاش ندارن

🫧🤍

غر زدن و میگه کار بکن مامان منم همینجوریه و اون فیلم دیدن وای اره فیلم به دهنم زهر می کنه یکبار اومد بالا سرم اصلا نفهمیدم چکار کردم 🤣🤣 گوشی خیلی حساس نیست ولی میگه زیاد نرو کور میشی

دانشجو❤️👩‍⚕️

واایییی منم مثل تو ام یه سره وق وق دارن غر میزنن 🥴

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

دیگه مجبوری تحمل کنی...

بعد یه مدت خودشون خسته میشن از اینکه هی چک میکنن..

اگه کلاس و بیرون میخوای بری، اول با کسایی برو که خانوادت اونو میشناسن...بعد کم کم بهت اعتماد میکنن

متنفرم رفتارایی ببینم که پدر و مادرم انگار بهم بی اعتمادن 

هر وق میبینم برخورد میکنم 

واقعا حالم بهم میخوره 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
۱۵

یک سال ازت کوچکترم😑

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉