من دوست دارم دوباره کرونا شه، قرنطینه شیم نه عروسی و تولد بریم نه عزا... البته کسی نمیره فقط بگن ازهم دورباشیم تا تمام شه. هرکسی با خانواده خودشه... مخصوصا تو این اوضاع اقتصادی هرجا بخوای بری چقدر هزینه لباس خودت و بچه ها میشه یا کسی بیاد چقدر خرج میوه و شیرینی...
حرفی ندارم😁😁 چرا دارم😄😄 من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹 حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️ یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂 شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂 حالا بیا یه چایی بخور😁 نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
الان انقدر شرایط اقتصادی بده ک همه دوستدارن چشمو هم چشمیا تموم شه
ی امار تعجب اور بهت بگم توی دانشگاه تست میگرفتیم ۷۲درصد از پسرا گفتن زن بهشت برین هم باشه ب خرجاش نمیرزه😐ببین تا کجا فشار هست روی هم زن هم مرد فرق نداره ها
خب ارزو کن خدا بیشتر بهت بده، میگن ادما نون دلشونو میخورن همینه، ما نهایتا شکل ارزوهامون میشیم، ذهنتون رو به سمت ثروت ببرید ارزوهاتون رو مثبت کنید همین کرونا ادما رو افسرده کرد کسب و کارها رو ترکوند، مهاجرت ها رو داغون کرد، کلی سم وارد بدن همه شد، مردم سلامت روانیشون کم شد، خشونت زیاد شد، بازم بگم؟ پس لطفا قبل از اینکه ارزو کنید به تبعاتش فکر کنید که خیر مطلق باشه چون ارزوها به وقوع میپیوندن.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.