من دوست دارم دوباره کرونا شه، قرنطینه شیم نه عروسی و تولد بریم نه عزا... البته کسی نمیره فقط بگن ازهم دورباشیم تا تمام شه. هرکسی با خانواده خودشه... مخصوصا تو این اوضاع اقتصادی هرجا بخوای بری چقدر هزینه لباس خودت و بچه ها میشه یا کسی بیاد چقدر خرج میوه و شیرینی...
اسم بیماریم ؟ نتیجه افکار مغزهای پوسیده وقتی پسر خانواده رفته شمال یماه بمونه و تو سال هاست ازین روستا و ازین خونه کوفتی بیرون نرفتی زندگیت فرقی با بعد از قرنطینه نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما مختار زندگی خودتونید میتونید با کسی رفت آمد نکنید
میتونی بحث حرمت و احترام و مردم داری هستش به هرحال دوست نداری به عنوان ی فرد منزوی و گوشه گیر بشناسنت ولی خب کرونا بهونه خوبی بود. البته بازم اول تاپیک نوشتم خدایی نکرده نه اینکه کسی بمیره. نهایت 2 هفته قزنطینه شیم
میدونی تو این چند وقته کرونا چند نفر از خانواده عزیزانشون رو از دست دادند لطفا فکر کنید بعد حرف بزن ...
عزطزم نوشته کسی نمیره با دقت بخونید. نهایت 2 هفته ه کسی بگیره قرنطینه شه... می دونی میشه نرفت ولی خب بحث حرمت و احترام هست و اینکه به هرحال کسی دوست نداره به عنوان ی فرد منزوی و افسرده بهش نگاه شه