2777
2789
عنوان

آیا فقط من این جوریم 😐🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 36 پست
مستونم اسم بیماری بپرسم 

اسم بیماریم ؟ نتیجه افکار مغزهای پوسیده وقتی پسر خانواده رفته شمال یماه بمونه و تو سال هاست ازین روستا و ازین خونه کوفتی بیرون نرفتی زندگیت فرقی با بعد از قرنطینه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مختار زندگی خودتونید میتونید با کسی رفت آمد نکنید 

میتونی بحث حرمت و احترام و مردم داری هستش به هرحال دوست نداری به عنوان ی فرد منزوی و گوشه گیر بشناسنت ولی خب کرونا بهونه خوبی بود. البته بازم اول تاپیک نوشتم خدایی نکرده نه اینکه کسی بمیره. نهایت 2 هفته قزنطینه شیم

میدونی تو این چند وقته کرونا چند نفر از خانواده عزیزانشون رو از دست دادند لطفا فکر کنید بعد حرف بزن ...

عزطزم نوشته کسی نمیره با دقت بخونید. نهایت 2 هفته ه کسی بگیره قرنطینه شه... می دونی میشه نرفت ولی خب بحث حرمت و احترام هست و اینکه به هرحال کسی دوست نداره به عنوان ی فرد منزوی و افسرده بهش نگاه شه 

عزطزم نوشته کسی نمیره با دقت بخونید. نهایت 2 هفته ه کسی بگیره قرنطینه شه... می دونی میشه نرفت ولی خب ...

عزیزم منم خودم دچار افسرگی شدیدی شدم با به وجود اومدن کرونا و قرنطینه و هزاران نفر دیگر مشکلات دیگه ای مثل فوت عزیزان و..... رو داشتند 

اگر شما دوست دارید ماه ها خودتونو قرنطینه کنید اما خواهش میکنم چیزی رو نگید که باعث شه دیگرانو نادیده بگیرید 

می شود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟ 🥹🖤️