2777
2789
عنوان

قرص تو روز تخمک گذاری …

157 بازدید | 14 پست

من تو روز تخمک‌گذاریم رابطه مشکوک‌ داشتم ، ببخشید واقعا اما کل م*نی داخل خالی نشد و من فقط میترسم شاید اولش ، یکم ریخته باشه تو

اما چون روز‌ تخمک گذاریم بود دقیقا کمتر از ۱۲ ساعت بعدش یه قرص ۱.۵ خوردم

شدیدا بی‌حالی و تیر‌ کشیدنه زیر شکمم و کمر درد و درد سینه دارم

یک لیوان زعفران غلیظ هم دم کردم خوردم

الان ۷ روز از مصرف قرص میگذره اما پریود نشدم

توروخدا راهنمایی کنید ، احتمال بارداری هست؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم هست 

حالا چرا دوس نداری باردار شی؟ 

ولی قرص هم تو پریودی اختلال ایجاد میکنه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
اخه هنوز نامزد هستم شرایط بارداری ندارم😭

یعنی عقد کردین یا نه؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
اره کردیم

خب دیگه مهمم نیس ولی من فک کردم نوشتی ۷ روز از موعدت گذشته 

الان که هنوز موعدتم نیومده مطمئن باش پری میشی 

خب دیگه مهمم نیس ولی من فک کردم نوشتی ۷ روز از موعدت گذشته  الان که هنوز موعدتم نیومده مطمئن ب ...

ایشالا🥲دعا‌کنید پری‌ بیاد هنوز اول زندگیه مشترکمه امادگی بارداری ندارم