2777
2789
من سعی میکنم به اینطور حرف ها  به معنی فکر نکنم و برحسب اصول ادبیاتی و اصول  زبان و ادبیا ...

جواب زنده باشید به هیچ وجه لطف دارید نیست..

هرچقدر هم دلیل و مدرک بیاری بازم قانع کننده نیست

به چی لطف داره؟ به زنده موندن؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
عهه واقعا؟  اخه خودش تهه زنده باشیدش دوتا ایموجی گذاشته هاا

خوب اگه خودش فرستاده ایرادی ندارد. 

ولی سعی کن رسمی باشی.

استادها مخصوصا اگه سن بالا باشند اینطوری دوست دارند.

بیشتر هم بهت احترام می‌گذارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب زنده باشید به هیچ وجه لطف دارید نیست.. هرچقدر هم دلیل و مدرک بیاری بازم قانع کننده نیست به چی ...

در پاسخ دادن صرفا نباید به جنبه رضایت از مفهوم کلمات توجه داشت 

مثلا بگیم چون بهم گفتن گستاخ باید الزاما بگم گستاخ بیشعور ، چون جواب گستاخ  نمیتونه لطفا مودبانه صحبت کنید  باشه ، چرا ؟ چون قانع کننده نیست ! 

شما که میگین نباید گفت لطف دارید 

چون به زنده باشید نباید گفت لطف دارید 

اما طبق اصولی که بهتون گفتم مبحثی وجود داره به نام تعارف متضاد ؛  برای مثال در این مبحث  به فردی که شاد هست میگن شاد باشید ، به فردی که زنده س میگن زنده باشید 

به فردی که به آرزوش رسیده و برای همین نذرش رو ادا کرده میگن حاجت روا باشی 

و در پاسخ به تعارف متضاد عبارت مشخصی باید پاسخ داد 

به هرحال هرکس برای پاسخ دادن منطق و فلسفه خودشو داره ، کسی به جنبه علمی و درست ادبی توجه می‌کنه 

کسی دوست داره مطالب قانع کننده بشنوه 

منم نظرم اینه هرچقدر بگی قانع کننده نیست بازم به نظرم درست و علمی و ادبی نیست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )