2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط استیکر 🙏🏻🌱 ‌بفرستم چی؟

نه بابا اون گیاهه چیه مثلا میخوای بگب جوانه بزنی?😂

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
نمیخوره که😐😂

اصطلاحات تعارفی هستند دیگه 

اینکه بهتون میگه زنده باشید نوعی تعارف متضاد هست 

چون شما زنده که هستین 

پس رایج ترین تعارفی که میشه در پاسخ بهش گفت 

تعارف سپاسی هست 

مثل لطف دارید ، اختیار دارید ، بزرگوارید‌ ، متشکرم ، سپاسگزارم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🤣

😂😂😂

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
اصطلاحات تعارفی هستند دیگه  اینکه بهتون میگه زنده باشید نوعی تعارف متضاد هست  چون شما زن ...

نه دقت کن هیچ کدوم نمیخوره بهش..

سلامت باشید و مانا باشید اینا میخوره بهش..

این چیزهایی که گفتی برای تشکره👀وقتی یکی لطفی میکنه با تعریفی میکنه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
نه دقت کن هیچ کدوم نمیخوره بهش.. سلامت باشید و مانا باشید اینا میخوره بهش.. این چیزهایی که گفتی بر ...

کلاس ادبیات😂😅

نه دقت کن هیچ کدوم نمیخوره بهش.. سلامت باشید و مانا باشید اینا میخوره بهش.. این چیزهایی که گفتی بر ...

من سعی میکنم به اینطور حرف ها 

به معنی فکر نکنم و برحسب اصول ادبیاتی و اصول  زبان و ادبیات  فارسی پاسخ بدم 

میتونین به کتاب  قوائد فرهنگ در ادبیات فارسی صفحه ۴۵ مراجعه کنین و پاسخ به مواردی مثل زنده باشید شاد باشد 

در حالی که شاد یا زنده هستید رو بخونید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )