2777
2789
عنوان

بنظرتون به زن داداشم پیام بدم یانه؟

1077 بازدید | 55 پست

منوخواهرم امروز اومدیم خونه مامانم داداشم طبقه بالا خونه ی مامانم میشینن یه دختر ۱ساله داره فردا تولدشه منوخواهرم براش هدیه خریدیم فکرکردیم عصر میاد بالا یا برای شامم میمونه امازن داداشم پاشدرفت خونه ی مامانش بدون اینکه اصلا بیاد پایین وابچه روببینیم  خب دلمون براش تنگ میشه دیگه،در صورتیکه در هفته دوبار یاسه بار میره خونه مامانش امامن هفته ای یه بارمیام اینجا خواهرمم مسیرش دوره هردو هفته ای میاد حالا مامانم ناراحت شده میگه چرا به شماها احترام نزاشته میتونست بیاد ده دقیقه بشینه بعد عذرخواهی کنه بره باز شام میومد نه اینکه بیخبر رفته مامانم میگه بهش پیام بده بگو بنظرتون پیام بدم؟اصلا  چی بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزنید بگو دلم برا خودت و بچه ات تنگ شده امشب شام درست میکنیم بیان دور هم باشیم 

خب اون اصلا نیومد حتی یه در بزنه خداحافظی کنه بگه من دارم میرم اما شب میام، بااینکه میدونست ما ازصبح اومدیم چون دخترمن رفت خ.نشون که با دخترداییش بازی کنه بعد دخترم اومد گفت زندایی رفت 

اصلا 

چه توقعیه دارید که چون شما اومدید باید میومده بهتون سر میزده ، چرا شما نمیرید پیشش و بهش سر نمیزنید ؟ 

مگه نمیگید دلتون واسه بچه تنگ شده بوده ، خب میرفتید پیشش.....از طرفی دلیلی نداره جایی میره به شما و مادرتون اطلاع بده .......همین توقع ها باعث میشه آدم نتونه با خانواده شوهر توی یک ساختمان زندگی کنه ......منم دقیقا تجربه اش را دارم

جواب ابلهان خاموشیست

ب نظرم زنگ نزن ! بیخیال 

هدیه رو هم بده مامانت بهشون بده 

بگه دخترام نمیدونستن ک میری خونه مامانت دیگه هدیم رو دادن من بدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بعضی زنداداشا واقعا بیشعورن . حالا منظورم به مال شما نیست. ولی کاش یاد بگیریم احترام کسی که احتراممون رو داره نگه داریم. هرچی من دور ورم دیدم زنداداشه کرمو بوده بجا خواهر شوهره😐

لطفا لایک نکنید ممنون.

عزیزم شمارفتی خونه مادرت یا زن داداشت.؟؟؟

اول اینو بگو 

که ناراحت شدی طرف زده بیرون

شمااگه رفتی خونه زن داداشت و رفت بیرون ناراحت شو

دلت تنگ میشه زنگ بزن هفته ای یبار دعوتشون کن

هدیه تولد خریدی برو خونش بهش بده اگرم تولد گرفت ودعوتت کرد برو

اینقدراین عروسهایی که نزدیک مادرشوهر هستنو اذیت نکنید باتوقع بیجا