2777
2789

وااای امروز دیدمش آب شدم 

فرار میکردم که نبینم ولی باز دیدمش و سلام کرد بهم🤧

تاپیک قبلیم متنشو اینجا میذارم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

من چند ماه پیش خر شدم به پسر فامیل ابراز علاقه کردم اونم مسخرم کرد 

متنفر شدم ازش بعد از اون😑

بعد این چند وقت خودش سرکار بود خانوادشو میدیدم خواهرش مثلا هر وقت اسمشو میورود میگفت امیر علی تن و بدنم میلرزید 

حالا صبح با کلی ترس پامو گذاشتم توی مراسم که پسره اگر باشه نرم اون سمتا 

بعد یهو رفتم دم در فکر نمیکردم اومدع باشه

با کله رفتم توی شکمش وااااای آب شدم منم کوتاهم ریزه میزه 

گفت چطوری ریحان هیچی نگفتم و برگشتم 

حالا سر مزار بودیم پسره توی دسته بود که تشکر میکرد از کسایی که اومده بودن مراسم(مراسم چهلم پدربزرگم)

من که یکم دیر رفتم هی دنبال من میگشت قشنگ ضایع بود بعد من که رفتم دسته گل بردم تشکر کردن ازم و بوسم میکردن خانومای بزرگ فامیل

از توی دسته زل زده بود به من منم ک برگشتم سریع برگشت😑😑

وای حس کردم ابروم رفت ازش میترسیدم😂

نموندم دارم میرم خونه ی داییم نمیخوام خودش و خانوادشو ببیتم 

تو رو قران قسمتون میدم هیچ وقت مثل من بچگی نکنید ک مثل خر پشیمون میشد

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی😂😐

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

وای نه

منم همچین موردی داشتم میدونستم روم کراشه

ولی تا الان اصلااا به روش نیاوردم 

انگار نه انگار 

تا اخر عمر چ غلطی کنم هی میخوام ببینمش

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
اخه کدوم .... به فامیل میگه 🤦‍♀️

من من مننننن

خرم دیگه خرررر

جوگیر شدم بهش گفتم😐😂

ولی الان خداروشکر فهمیدم چ ادم چرت و کفربازیه

وای نه منم همچین موردی داشتم میدونستم روم کراشه ولی تا الان اصلااا به روش نیاوردم  انگار نه ...

منم نشون میداد دوستم داره گول حرکاتشو  خوردم خاک برسرن

من من مننننن خرم دیگه خرررر جوگیر شدم بهش گفتم😐😂 ولی الان خداروشکر فهمیدم چ ادم چرت و کفربازیه

محلش نذار جوری رفتار کن انگار چیزی نگفتی 

اخه فامیل ارزش ندارن اصلا بخوای پیشنهادم بدی بهشون

🏃🏻‍♀️

اما آدم باید برای هر چیزی که دوسش داره تلاش کنه تا بهش برسه

فقط اینجوریه که بعدا حسرت به دلش نمیمونه

اما از راه و روش درست

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
منم نشون میداد دوستم داره گول حرکاتشو  خوردم خاک برسرن

منم میدونستم پسرا اعتماد به سقف دارن

حالا چه برسه چیزی بگم

باید منتظر میشدی خودش بیاد🤦🏼‍♀️

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
اما آدم باید برای هر چیزی که دوسش داره تلاش کنه تا بهش برسه فقط اینجوریه که بعدا حسرت به دلش نمیمون ...

منم ناشتاس فکر میکردم گفتم 

تو نگو شماره ی جدید منو ک فقط یک نفر از فامیل داره یواشکی برداشته بوده فضولی کنع 

بعد گفت فکر کردی شمارتو ندارم قطعا میدونم خودتی

وای خیلی بده اکثر مردای ایرانی جنبشو ندارن دوران دانشجویی دوست منم به یکی عشقشو اعتراف کرد پسره ردش ...

وای اینم خودشو یه جورایی میگرقت ولی خب دنبال من میگشت همش😑

خواهرش بدش از من میاد انگار