2777
2789

خب جونم براتون بگه..

چند روز دیگه عقد میکنم درمورد وام ازدواجمون میخام کل وام ازدواجمو یعنی ۲۲۰ملیونو بدم جهزییه واسه خودم خب؟

و نامزدم با وام خودش خونه رهن کنه🥲

الان مامانم اینا میگن موقعی که وامتون اومد ما میگیریمش و فقط ۱۰۰ملیونو میدیم جهزییه😐😐😐

و بقیش مال خودمونه مامانم هم خیلی اصرار داره من اگه با این وام چیزی نخریدم دیگ تا اخر عمرم نمیخرم🫥🫥

م‍‌ارو اَز #ج‍‌َه‍‌َن‍‌َم م‍‌ی‍‌ت‍‌رس‍‌ون‍‌َن اِن‍‌گ‍‌ار زَم‍‌ی‍‌نِ م‍‌ون #ب‍‌ِه‍‌ِش‍‌ت‍‌ہ🗿💔!

وام هر دوتای مارو خانواده برداشت 

خودشم وامو خیلی طول میکشه ک بگیری جونم خیلی 

۳ ماهه اسیرم 

فامیلامون بعده ۱ سال عقد گرقتن😐

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام و به حساب خودتون واریز میکنن ربطی به خانواده ها نداره 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وام هر دوتای مارو خانواده برداشت  خودشم وامو خیلی طول میکشه ک بگیری جونم خیلی  ۳ ماهه اس ...

باید پیگیر باشی خیلی تا زود بیاد☹️

م‍‌ارو اَز #ج‍‌َه‍‌َن‍‌َم م‍‌ی‍‌ت‍‌رس‍‌ون‍‌َن اِن‍‌گ‍‌ار زَم‍‌ی‍‌نِ م‍‌ون #ب‍‌ِه‍‌ِش‍‌ت‍‌ہ🗿💔!
آبم نمیدن😐😐

ببین وام ازدواج به حساب خودت میاد پس خودت خرجش کن حالا جهیزیه یا هر چی . برو بهترین جهزیه رو بخر . شاید مامانت دو روز دلخور باشن اما خوب میشن

دیدی بالاخره شد🥺✨
وا وام ازدواج توعه مامانت اینا بر دارن ۱۰۰تومن جهیزیه بدن به تو ؟ نده بهشون پولو خودت واسه خودت برو ...

گوش نمیدن بخدا نمیدن😭

ببین وام ازدواج به حساب خودت میاد پس خودت خرجش کن حالا جهیزیه یا هر چی . برو بهترین جهزیه رو بخر . ش ...

میگه یا طلاق یا وامتون ازمن🙃🙃وام میاد به حساب خودم؟