2777
2789

اومدین؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

نه توراهم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

منتظر اسنپم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش ندزنت

باش

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
منتظر اسنپم

من استرس دارم شما فان بازی در میارید😕

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

خب چرا نمیگی😑

تقصیر خودته... خب توی پست اول بگو حرفتو... هر کی بتونه جواب میده دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب چرا نمیگی😑

من شنبه ی ازمون ورزشی سنگین دارم و نزدیک عادت ماهانه مم هس الان تمرین میکنم واقعا اذیت میشم شکمم درد میگیره

بنظرتون چیکار کنم😭

تقصیر خودته... خب توی پست اول بگو حرفتو... هر کی بتونه جواب میده دیگه 

صحیح

صحیح

یعنی سرنوشتمو تعیین میکنه💔

من شنبه ی ازمون ورزشی سنگین دارم و نزدیک عادت ماهانه مم هس الان تمرین میکنم واقعا اذیت میشم شکمم درد ...

میخوای پریود نشی؟

میخوای پریود نشی؟

اره یا حداقل اینکه درد نداشته باشم بتونم انجام بدم

اینم بگم من قرص نمیتونم بخورم

ترس اینکه خونریزیم زیاد باشه واقعا اذیتم میکنه میترسم تمرکزم سمت این چیزا جلب شه چیکار کنم💔

اره یا حداقل اینکه درد نداشته باشم بتونم انجام بدم اینم بگم من قرص نمیتونم بخورم ترس اینکه خونریزی ...

تا شنبه گرمیجات اصلا نخور اصلا 

میتونی ژله بخوری؟ 

اینا باعث میشه عقب بیوفته 

تا شنبه گرمیجات اصلا نخور اصلا  میتونی ژله بخوری؟  اینا باعث میشه عقب بیوفته

ژله چی بعد ب جا گرمیجات چی جایگزین کنم ک انرژیم نیوفته

اصلا طییعتا باید5 یا ششم پری بشم نمیدونمممم چرا الان حالتم جوریه ک وقتش انگار رسیده