2777
2789

بچه ها من خیلی اطلاعات قرتی بازی ندارم

لیفت با نخ چه جوریاست؟! کسی انجام داده؟!

بعد اگه لیفت کنیم دیگه ژل و بوتاکس و فیلرو این حرفا رو لازم نداریم؟! یا اونا هم بازم لازمه؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتربرای پیشانی ودور چشم کاربرد داره 

کسی که خط خنده چروک دور لب فرورفتگی زیرچشم افتادگی پلک داره زیاد تاثیرنداره و باید بوتاکس کنه

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂
لیفت با نخ تا جایی که من میدونم افتادگی های گونه و صورت رو برطرف میکنه خوب ژل و بوتاکس کاربردای دیگه ...

من تاحالا دوبار بوتاکس و یه بار خط خنده ژل زدم

میخوام بدونم اگه هزینه نخ بدم بازم ژل و بوتاکس لازمه یا نه! 

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
همه اینا بازگشت داره و اگه مدام این کارو نکنی طی دوسال، به اندازه ۵ سال پیرتر میشی

اینکه آرههههه میفتی تو این کارا همش باید انجام بدی

ولی بلاخره آدم دوس داره تا حد ممکن پوست و ظاهرش خوب و البته طبیعی باشه

بیشتربرای پیشانی ودور چشم کاربرد داره  کسی که خط خنده چروک دور لب فرورفتگی زیرچشم افتادگی پلک ...

راستش بیشتر افتادگی پلک مد نظرمه البته خیلی نیست که فعلن بخوام جراحی کنم و اینکه جراحی اگه بد بشه راهی نداری!

اینکه آرههههه میفتی تو این کارا همش باید انجام بدی ولی بلاخره آدم دوس داره تا حد ممکن پوست و ظاهرش ...

اصلا این کارو نکن چون بعد یه مدت بیمار میشی و وسواس میگیری که اینجای پوستم شله. اونورش کجه و ... و بعد از یه مدت دستکاری ظاهر بدی میگیره 

به حاش به پوستت برس. ضدآفتاب و آبرسان خوب استفاده کن 

تا جوونی زیبا باش. بنظرم بعدشم یه دوره از زندگیه میانسالی رو باید پذیرفت 

بوتاکس پیشانی بمرور زمان افتادگی نمیاره؟

من دوبار زدم، سالی یکبار، کم و طبیعی راضی بودم

امسالم باردار بودم نزدم

یه بلاگر الان دیدم ایفت با نخ کرده بود یهو رفت تو مخم که بخوام انجام بدم

اصلا این کارو نکن چون بعد یه مدت بیمار میشی و وسواس میگیری که اینجای پوستم شله. اونورش کجه و ... و ب ...

میگم که در حد طبیعی و نرمال دوس دارم، پلنگ طور و دافی طور ندوست🤣😬

اکثرا دیدم تابه تا شده  من خیلی تحقیق کردم تو این موارد

مامانم جراحی کرد، دکترشم خیلی معروف و گرون بود ولی خوب نشد، واسه همین از جراحی میترسم

راستش بیشتر افتادگی پلک مد نظرمه البته خیلی نیست که فعلن بخوام جراحی کنم و اینکه جراحی اگه بد بشه را ...

برای افتادگی پلک میری نخ؟

برو بلفور پلاستی خیلی خوب کمترین عوارضم داره

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂