2777
2789
عنوان

چطور میتونم شخصیتم بهتر کنم

127 بازدید | 9 پست

بشدت مهر طلب هستم یکی بهم محل نده بشدت ناراحت میشم و گریه میکنم و کمبود اعتماد بنفس شدید دارم  و اصلا نمیتونم با جمع ارتباط برقرار کنم و تو جمع فقط شنونده هستم فوقش ی لبخند میزنم .هر کی هر چی دوست داره بمن میگ و من فقط خودخوری میکنم تو ذهنم از درون حرص میخورم همش دوست دارم دیگران راضی نگه دارم حتی کسی که با من دشمنه.یا در بعضی مواقع ها یهو خیییلی عصبی میشم و دست و پام از شدت عصبی بودن میلرزه همش داد و بیداد میکنم انگار تعادل روحی ندارم دوست دارم به خودم و دخترام فقط توجه کنم و سر زبون دار باشم   .نمی دونم چیکار کنم شخصیتم بهتر بشه من مادر دوتا بچه هستم چیکار کنم تا تکیه گاه خوبی برای دخترام باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه باید خودتو دوست داشته باشی

بعدشم کسی چیزی بهت میگه. ی چن لحظه مکث کن و به احترام جواب بده و لازمم نیس همیشه بعضی چیزارو جواب بدی چون ارزش نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی یا ذهنت رو درگیر

کتاب بخون . کتابای توسعه فردی یا روانشناسی

موفق باشی عزیزم🙌

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

اول ارامش فکریتو حفظ کن و دور از هر حاشیه ای باش اولین اقدام

دوم مطالعه کن حتما و از افراد منفی و غیر منطقی دور باش

سوم ورزش کن تا جسمت اماده سالم و روح درستی پرورش داده بشه درونش 

و مرحله ی اخر تو موظف ب لبخند و مهربانی این جمله تو ذهنت همیشه باشه زندگیتو متحول میکنه

همه اینا برمیگرده به کودکیت و اینکه هنوز تو اون دوران داری سیر میکنی ...کودک درونت فعاله اونو کنترلش کن بزرگ شو ..کم کم همه اینا از بین میره ...دیگه میفهمی که وقتی از هیچ کس توقع نداشته باشی ناراحت نمیشی ..وقتی بزرگ بشی متوجه میشی که چقدر زیبایی ..وقتی بزرگ شی میفهمی که زندگی برای جنگیدن نیست برای لذت بردنه ازش ...سعی کن کتاب زیاد بخونی ..با خودت تمرین کن مکرر که تو دنیا جز خودت از هبچکسی انتظار نداشته باشی این خیلی مهمه ...مادر دوتا بچه هستی اینو بدون ناخودآگاه اوناروهم همینطور بار میاری هرچقدرم بگی نه حواسم هست 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود