2777
2789
عنوان

قیمه شب قبل رو گرم کرد اورد برای ما مثلا مهمون بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 56 پست
نه بابا از فامیلای شوهرم بود  مادرشوهرم هم دعوت بود با ما

عه 

خب پس هیچی حق دارید نمیشه با غریبه تر همچین رفتاری کرد 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا ساده بوده که گفته دیشب پخته یا خواسته ناراحتتون کنه وگرنه چرا باید بگه

نگفت که اون 

من خودم فهمیدم تو فیلم دیدم قابلمه رو پر بود 

امشب ته قابلمه خورشت بود 

فقط به شوهرم گفتم 

به نظرم داری بزرگش میکنی اصلا از کجا مطمئن هستی مال دیروز هس شاید بنده خدا امروز درست کرده  ا ...

البته اینم هست نمیشه قطعا گفت غذای مونده بود شاید تازه پخته بود

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

البته اینم هست نمیشه قطعا گفت غذای مونده بود شاید تازه پخته بود

با فیلم که نمیشه تشخیص داد 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دور از جون مگه شما زبونم لال سطل زباله هستین؟ شمام دعوت کن بگو آره دیشب کسی خونمون بود امشب گفتم شما بیاین غذا حروم نشه بریزم بیرون

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

شاید از قصد زیاد درست کرد ب هرحال شب قبلش هم مهمون داشته خسته بوده،گفته ی دفعه درست کنم برا فرداشب ه ...

شاید دیشب کسی قاشق دهنیشو زده بود به خورشت 

من نمیدونستم وگرنه اصلا نمیخوردم 

عزیزم چقدحساسین مهم اینه غذای تمیزوخوشمزه گذاشته جلوتون اینهمه مارستوران میریم غذای مونده وروغن صدبارسرخ شده میزارن جلومون بااشتهامیخوریم حالااینکه شامه دیشب بوده اتفاقاقیمه میمونه خوشمزه ترم میشه

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
شاید دیشب کسی قاشق دهنیشو زده بود به خورشت  من نمیدونستم وگرنه اصلا نمیخوردم

خوش بین باش فق با یه فیلم که نمیشه گف مونده بوده 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

شاید دیشب کسی قاشق دهنیشو زده بود به خورشت  من نمیدونستم وگرنه اصلا نمیخوردم

دیگه الان ک بشقاب بشقاب نمیزارن میریزن داخل دیس یا کاسه های بزرگ ملاقه کوچیک هم میزارن با ملاقه میریزن رو برنج 

ب هرحال اگ دهنی بوده و دست زده واقعا کارش زشته بوده 

دور از جون مگه شما زبونم لال سطل زباله هستین؟ شمام دعوت کن بگو آره دیشب کسی خونمون بود امشب گفتم شما ...

فکر کرده زرنگه دیگه 

اون که توانایشو داشت چند مدل غذا درست که 

برای ما هم یه مدل دیگه هم درست میکرد دیگه 

چنان با غرور میگفت همه کارامو خودم تنهایی کردم 

۴۰ نفر مهمونو راه انداختم

عب نداره.دیگه نون نمک همو خوریدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نگفت که اون  من خودم فهمیدم تو فیلم دیدم قابلمه رو پر بود  امشب ته قابلمه خورشت بو ...

عزیزم غیرمستقیم رسونده دیگه وگرنه نمیاد بگه غذای مونده دیشبو دادم خوردید که

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.