2777
2789

موندم دیگه چیکار کنم چه جوابی بدم 

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

هیچی

براش آشپزی نکن وقتی هم اومد خونتون به همسرت بگو کباب درست کنه یا از بیرون سفارش بده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی براش آشپزی نکن وقتی هم اومد خونتون به همسرت بگو کباب درست کنه یا از بیرون سفارش بده

نمیشه که یک هفته میاد اینجا 

یه شهر دیگس

تو هم الکی تعریف غذاهاش رو بده تو جمع یعنی برعکس بگم خنده بقیه رو ببینه حساب کار دستش میاد یا هم دعوتش کن عین خودش درست کن بگو مادرحون چون شما اینطوری درست می کنید به روش شما درست کردم  من بودم فقط می‌خندیدم بهش چیزی نمی گفتم 

دایورت به سمت چپ

میگیرم بابا

ولی خب کفری میکنه آدم و هر چی درست میکنی آخه یچی میگه

کااااش خودش دسپخت داشت 

تو هم الکی تعریف غذاهاش رو بده تو جمع یعنی برعکس بگم خنده بقیه رو ببینه حساب کار دستش میاد یا هم دعو ...

جمله اول متوجه نشدم چجوری

نمیشه دوست ندارم غذاشو

حالا یکهفته غذاشو تحمل کن بشین استراحت کن وقتی دید اینطوری کردی خودش خسته میشه دفعه دیگه ایراد نمیگیره 

هر بار ایراد گرفت فرداش گوشت و برنج بزار بگو مامان جان خودتون غذا درست کنید من نمیدونم شما چطوری دوست دارید غذام خوب نمیشه دیگه تکرار نمیکنه

پیشنهاد عالی دارم خیلی تو خونشون نرو بمون فاصله منطقی از طرف تو ایجاد میشه کم کم درست میشه نفهمی ...

قبول دارم و متاسفانه چند وقته زیاد رفتم موندم بنا به دلایلی

ولی خب دوست دارم بیشتر توضیح بدی