2777
2789

کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم چقدر مثل بچه گیام لالاییاتو دوس دارم...... 

خیلی ناراحتم توروخدا مامانای خوبی برای بچه هاتون باشید خاطره خوبی از بچگی واسشون رقم بزنید پشت بچه هاتون باشید فرق بین بچه هاتون نذارید اون  بچه به جز شما کسیو نداره و شما دعوتش کردین تو این دنیا🌹

خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درحسرت مهرمادری موندم 😔  خدایی ازهیچی شانس نیاوردم ازهمه جا کمبود دارم 🤦

یعنی هر دختری میبینم که عروسی کرده مامانش هواشو داره عین فرشته پشتشه حسرت میخورم 

خدایاشکرت

من یه خواهر دارم مامانم پسردوست نداره بین من و خواهرم فرق نمیذاره ولی همش قربون صدقه بچه های خواهرش میره منو کتک میزد پول میذاشت تو جیب بچه های خواهرش الان باهمه قطع رابطه کردیم راحت شدیم همون بچه های خواهرش بهش محل نمیذارن

من یه خواهر دارم مامانم پسردوست نداره بین من و خواهرم فرق نمیذاره ولی همش قربون صدقه بچه های خواهرش ...

منم مامانم عاشق فامیلاشه بچه های خواهر برادرش مارو همیشه له کرده بخاطر اونا 

خدایاشکرت
منم مامانم عاشق فامیلاشه بچه های خواهر برادرش مارو همیشه له کرده بخاطر اونا 

مامانم مردم براش مهمتره حتی بچه ی همسایه روبیشتردوست داره میگه شما برید زیرخاک ولی مردم ازدستم ناراحت نشن جالب اینه هیشکی احترامشو نداره 

مامانم مردم براش مهمتره حتی بچه ی همسایه روبیشتردوست داره میگه شما برید زیرخاک ولی مردم ازدستم ناراح ...

کاملا میفهمم چون مامان منم همینه شهرتیه دوس داره دیگرون بگن به به چه خاله خوبی چه عمه خوبی چه همسایه خوبی ولی مارو له میکنه جلو همونا

خدایاشکرت