2777
2789
خوش به حالتون.

انشالله به شماهم خدا ميده و به ماهم يه مناسب و بهترش رو اما خب سن همسرم و من كم نبود و ميزان زحمتيم كه از بچگي شروع به كار كردن كم نبوده 

البته ما ده ساله از نامزديمون ميگذره و خدا كنه ادم دلش خوش باشه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب سوالی  تو این گرونی با این قسمت و افزایش قیمت روزانه اکه والدین حمایت نکنند هیچ‌زوجی نمیتو ...

اونی که شرایطش و داره و دست دست میکنه چی؟وقتی قراره بخریم و طول میکشه این عذاب آوره.

۳ سال دوستی بعد عقد کردیم ۲ ماه عقد بودیم بعد عروسی

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

سه سال نامزد‌بودیم سه سال و نیم عقد جفتمون درس میخوندیم و شاغل بودیم ، خونه هم پدرش ساخته بودن برامون ولی هیچ وقت اونجا زندگی نکردم  

بله خیلی دوران خوبی بود ، بیشتر میشه گفت پربار بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اونی که شرایطش و داره و دست دست میکنه چی؟وقتی قراره بخریم و طول میکشه این عذاب آوره.

اون آدم هوش اقتصادی نداره و هیچ وقت رشد نمیکنه و ارزش پولش ب صفر میرسه

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

اين بده 

به نظرم در مورد زندگيت فكر كن اين يه خونس تو بقيه مسائلم اين باشه سخته ها 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
منظورم از نامزدی عقد بود.خوش به حالتون من که همش در انتظارم خونه بخریم.

میخری عزیزم

من دوران عقد نداشتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

..

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️