2777
2789

دخترم ۲۳سالمه با یه اقایی دوستم ۳۸سالشه عاشق همیم و خیلی دوسش دارم هربار ک دعوا یا بحثمون میشه طاقت نمیاریم برمیگرده معذرت خاهی میکنه تا حالام چن بار بش گفتم من ازت خیلی بچه ترم ولی میگه برام مهم نیس و دوست دارم تنها مشکلیم ک داره اینه یکم شکاک و بددله

بنظرتون چیکار کنم؟لطفااااا بگین همه

همین شکاکی و بددل بودش بیشترین مشکله بیشتر فکر کن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم میگفت سن به چهل برسه دیگه پسر نیستی ی پیر مردی 

اون از خداشه همیشه مردهایی سن بالا عاشق دخترای زیر سن هستن بخاطراینکه دیر تر پیر میشه و اون پیری و بدبختیش به سر دختره میزنه و از پا درش میاره دیدم ده ها مورد 

میشه بگی چرا انتخابش کردی ؟ پولداره یا قیافش خیلی خوب بوده؟ 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

سلام کاربر گرامی، ۱ اختلاف سنی خیلی بالاست و بعدا به مشکل بر می‌خورید ۲ شکاک و بد دل بودن ایشون شما را در مراحل زندگی زجر خواهد داد ،پس صبر کنید و منتظر خواستگار بهتر و موجه تر باشید؛در ضمن فقط دوست شدن تبعات منفی زیادی خواهد داشت، برای شما زیرا تعهدی از شخص مقابل وجود نداره، موفق باشید 

سلام کاربر گرامی، ۱ اختلاف سنی خیلی بالاست و بعدا به مشکل بر می‌خورید ۲ شکاک و بد دل بودن ایشون شما ...

سلام دوست عزیز حرفاتون لایک داره منم مشکلی دارم میشه راهنمایی کنید لطفا 

از یک شخصی که ب تازگی وارد خانوادمون شده ب شدددت متنفرم چکار کنم که این حس اصلا جالب نیست چون اون شخص خیلی بهمون نزدیکه