2777
2789

سلام دوستان اولین باریه که دارم میرم برای مصاحبه میخوام بدونم چی میپرسن اونجا چجوریاست

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

من کمک حسابدار نبودم نمی‌دونم چطوره 

اما مصاحبه رفتم کلی 

اطلاعات تخصصی ت مهمه 

اما بیش از اون آرامش اعتماد به نفس معقول بودن لاف نزدن به زور اونها رو مجاب نکردن نشون دادن علاقه و انگیزه برا گرفتن شغل خصوصیات شخصیتی کار مثل دقت و ریزبینی و اینها اهل مطالعه و تحقیق بودن مهمه 

اگه ویژگی شخصیتی ات رو پرسیدن قابل اعتماد و امانت‌دار بودن و جزیی نگر بودن تو این حرفه مهمه 

در ضمن اگه قبلا سابقه کار داری یا تو واحد درسی ای خوب بودی بحث رو بکشون سمت نقاط قوت و نشون بده که چیها بلدی 

من کمک حسابدار نبودم نمی‌دونم چطوره  اما مصاحبه رفتم کلی  اطلاعات تخصصی ت مهمه  ام ...

ممنون عزیزم کلی لطف کردی😍

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.