2777
2789

پسرمن ۱۹ ماهشه زود یاد نمیگیره کلماتو😞

خیلی خیلی باید تکرار کنم حتی شده یک ماه 

کارای عملی رو خیلی زود یادمیگیره فقط حرف زدنشه که اینجوریه😞

۱۰-۱۲ کلمه میتونه تکرار کنه

نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌اینقدر خواهر زادم حرف میزنه دلم میخاد دهنشو چسب بزنم😐😂مخمونو‌میخوره،،برنامه کودک زیاد میبینه کلمه‌های اونا رو‌حفظه یه چیزی بگیم پست سرمون سریع تکرار میکنه

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.

خیلی کلمه میگه که ، چرا نگرانی؟؟

بذار سیر طبیعی خودش رو طی کنه عزیزم

برادر زاده من تا قبل ۴سالگی فقط میگفت کو؟ بعدا حرف اومد

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
پسرا دیر تر حرف زدن یاد میگیرن من بچه هام حرف زشت رو یه بار بزنم یاد میگیرن تا ابد یادشون نمیره مثل ...

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

هنوز زوده بچه ت رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن توانایی ها متفاوته .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من خیلی بابچه هام صحبت میکردم و تکرار میکردم اول جواب نمیدادن منم اون کلمه رو نمیگفتم و یه جدید میگفتم 

ولی بعد از دوماه دیگه می دیدم خودشون دارن اون کلمات قبلیو میگن 

من‌اینقدر خواهر زادم حرف میزنه دلم میخاد دهنشو چسب بزنم😐😂مخمونو‌میخوره،،برنامه کودک زیاد میبینه کل ...

اینا که گفتی نگرانی استارتر رو رفع کرد؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دختر یکی از نزدیکامون از پسرم یکی دوماه کوچیکتره قشنگ هر کلمه ای بگی تکرارمیکنه😞

دخترو پسر فرق میکنن عزیزم دختر زودتر زبون بازمیکنه 

بعدم یه سر ببرش گفتار درمانی ببین چی میگن

اینا که گفتی نگرانی استارتر رو رفع کرد؟؟

چه ربطی داشت😐اون تیکه‌اخر ک‌برنامه کودک و. رو میبینه گفتم،ک براش بیشتر بزاره استفاده کنه،

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.