2777
2789

میشه کمکم کنید؟ شما موقع انتخاب رشته میشه بگید ترتیب الویت هاتون چجور بود؟ همه انتخاب های اولتون فرهنگیان بود؟ یا وسطاش روزانه و دانشگاه های دیگه هم گذاشته بودید؟ 

یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای اینکه معلم شیم باید از فرهنگیان قبول شیم من ۳ سال ترک تحصیل کردم حالا ادامه ادامه تحصیل م ...

شما الان معلم هستید؟ 

نه هنوز دارم میخونم با وجود زندگی و بچع رشتم انسانیه

آره برای معلم شدن دانشگاه فرهنگیان بهترین راهه میشه من شنیدم تا 26سالگی میشه دانشگاه فرهنگیان قبول شد

آره برای معلم شدن دانشگاه فرهنگیان بهترین راهه میشه من شنیدم تا 26سالگی میشه دانشگاه فرهنگیان قبول ش ...

واقعا من شنیدم تا ۲۴ محدودیت سنی داره

شاد باشیم شاید فردا نباشیم 🙂

گول حرف بقیه رو نخور اگه واقعا به معلمی علاقه داری بخون از طریق کنکور فرهنگیان قبول شو که مطمئن باشی بعد 4سال درس حتما معلمی دانشگاه های دیگه بعد لیسانس باید آزمون استخدامی بدی سخته